Έχασε τ΄ αβγά στη Λιβαδειά, ψάχνει τα… πασχάλια με Ατρόμητο!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για την ήττα 3-0 της ΑΕΚ στη Λιβαδειά και την εικόνα των «κιτρινόμαυρων», που θα πρέπει να προβληματίσει τον Γκουστάβο Πογιέτ, εν όψει των ημιτελικών του κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος είχε απ΄ όλα. Και απονομή τίτλου και 5 γκολ από τον Μπεργκ και υπέρβαση από τον ΠΑΣ, που αν δεν αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος, θα παίξει στα πλέη-οφ, αλλά το πιο εκκωφαντικό αποτέλεσμα ήταν αυτό το 3-0 του Λεβαδειακού επί της ΑΕΚ.

Και δεν ξέρω αν ήταν «ένα ματς για να χάσουμε…», που είπε κι ο Πογιέτ, αλλά ήταν σίγουρα ένας αγώνας που πρέπει να προβληματίσει τον προπονητή της ΑΕΚ σχετικά με την εικόνα της άμυνάς του.

Διότι αν η ΑΕΚ είχε να ασχοληθεί με τα επικείμενα πλέη-οφ στις αρχές Μαίου το κακό θα ήταν μικρό. Γιατί θα είχε το χρόνο να αντιληφθεί τι συνέβη και να βελτιωθεί.

Αντίθετα έως την Τετάρτη και τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Ατρόμητο, τα περιθώρια είναι στενά. Η ΑΕΚ είχε από την αρχή της περιόδου ένα μεγάλο στόχο που. Τον τελικό του κυπέλλου.

Με επίθεση που δημιουργεί φάσεις, αλλά δεν μπορεί να σκοράρει στη Λιβαδειά και με άμυνα που έχει μεγάλη αδυναμία στο να διώξει τη μπάλα από την περιοχή της, η ΑΕΚ πρέπει σε ένα ματς χωρίς κόσμο να κάνει τη διαφορά και να πάρει ένα σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Φυσικά και κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και από το προηγούμενο, αλλά και  από το επόμενο.

Φυσικά και η ΑΕΚ είναι μια ΑΛΛΗ ομάδα όταν αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ σχετικά με την εικόνα που μας δείχνει το τελευταίο δίμηνο μακριά από την Αθήνα.

Αλλά το διάστημα των τριών ημερών για να αλλάξει την κακή εικόνα της είναι μικρό, ενώ και ο αντίπαλος είναι μία ομάδα που την κέρδισε στο γήπεδό του, έχοντας στον πάγκο της τον προπονητή που την «έστησε» τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι ένα «όπλο» για τον Ατρόμητο ενόψει των δύο ημιτελικών με την ΑΕΚ. Το ξέρουν και στην Ένωση, το γνωρίζουν και στον Ατρόμητο.

Η ομάδα από το Περιστέρι, χωρίς να είναι καλύτερη από τον Πανιώνιο, κατάφερε να περάσει χθες από τη Νέα Σμύρνη και να πάρει το 5ο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα, κάνοντας σπριντ «πρωταθλητή» για να βγει στην Ευρώπη. Άλλο αν ο ΠΑΣ της χάλασε τη δουλειά.

Είναι πάντως ο πιο «καυτός» Ατρόμητος της σεζόν, την ώρα που η ΑΕΚ πρέπει να γυρίσει ένα διακόπτη για να αλλάξει την εικόνα της και να πετύχει τον στόχο της.

Εκτός κι αν η «σφαλιάρα» της Λιβαδειάς ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν η ΑΕΚ για να αντιληφθεί πως για να φτάσει στον τελικό πρέπει να αναδείξει τις αρετές που μας έδειξε στα ντέρμπι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.