Οι εξελίξεις στον Πανιώνιο

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει για τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Πανιωνίου. Ποιοι έφυγαν, ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα δοθούν δανεικοί...

Η εκκαθάριση στο ρόστερ του Πανιωνίου συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Ο ερχομός πολλών ποδοσφαιριστών έχει δημιουργήσει σε κάποιες θέσεις υπεραριθμία και γι’ αυτό η διοίκηση των «κυανέρυθρων» έχει προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, αλλά και δανεισμούς.

Αρχικά οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, δηλαδή οι Νίλσεν, Νόβακ, Μπραχίμι και Ουάσινγκτον αποτελούν παρελθόν, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Σαμέντ Γεσίλ, ο Γερμανός θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Ζοσέ Ανιγκό και εάν πείσει τότε θα παραμείνει στο «κυανέρυθρο» ρόστερ. 

Η υπογραφή του συμβολαίου από τον Βασίλη Ρέντζα φέρνει… πολυκοσμία και δεξιά στην άμυνα, καθώς εκεί μπορεί να αγωνιστεί και ο Κούρντι, αλλά και ο Κεϊτά που ήρθε από την Αζαξιό. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ των «κυανέρυθρων», καθώς ο Ζοσέ Ανιγκό τον έχει ενημερώσει πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του. 

Σε ότι έχει να κάνει με τους δανεισμούς, η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ αποφάσισε να παραχωρήσει δύο ταλέντα στον Κισσαμικό. Πρόκειται για τον Μάκη Βουκελάτο και τον Άγγελο Πινιώτη, οι οποίοι δεν θα έπαιρναν χρόνο φέτος στον Πανιώνιο και έτσι κρίθηκε σκόπιμο να αγωνιστούν στη Football League προκειμένου να «ψηθούν». 

Για την περίπτωση του Αράς Αμπντουλάγεφ περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.