Ο Μαρτίνς τις δοκιμές, ο Γκερέρο το «βιολί» του

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την χθεσινή φιλική εμφάνιση του Ολυμπιακού και το σερί σκοραρίσματος του Γκερέρο.

Για να μην ξεχνιόμαστε, το νόημα των φιλικών αγώνων είναι οι δοκιμές παικτών και συστημάτων. Η εφαρμογή όσων δουλεύονται στις προπονήσεις. Με αυτό το σκεπτικό θα πρέπει να προσεγγίσουμε το τρίτο, επί βελγικού εδάφους, ματς του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Σιντ Τρούιντεν στο παλιό ποδοσφαιρικό γήπεδο του Μπέρινγκεν. Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε μία ενδεκάδα σε σύστημα 4-3-3 την οποία δύσκολα θα την δούμε ξανά στο μέλλον.

Δίχως άλλο, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα έχει βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση αρκετών ποδοσφαιριστών οι οποίοι στην παρούσα φάση δεν βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές του για το βασικό κορμό. Και έχουμε την αίσθηση πως το Σάββατο, στο φιλικό με αντίπαλο τη φιναλίστ του κυπέλλου Βελγίου, Γκενκ θα έχει στον αγωνιστικό χώρο εκείνη την ομάδα που σε μεγάλο ποσοστό θα παραταχθεί στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν –στις 9 Αυγούστου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Δε θα μπούμε στην ανάλυση της εικόνας κάθε ενός από τους παίκτες που έπαιξαν κόντρα στη Σιντ Τρούιντεν. Αλλά θα μας επιτρέψετε να σταθούμε σε τρεις περιπτώσεις. Στην επιστροφή του Κούτρη στη δράση μετά από τρεις μήνες. Στην εξαιρετική και γεμάτη παρουσία του Καμαρά στη μεσαία γραμμή. Και στην εκτελεστική δεινότητα του Γκερέρο, αφού πλέον έχει πετύχει γκολ και στα πέντε φιλικά της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ειλικρινά, δεν πρέπει να υπάρχει προηγούμενο σε τέτοιο σερί από επιθετικό του Ολυμπιακού στην προετοιμασία. Αναμφίβολα, στο πρόσωπό του ο Μαρτίνς βλέπει τη βασική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.