Ο Πανιώνιος του Ανιγκό (pic)

Ο Γιώργος Βασιλείου "σκιαγραφεί" το προφίλ του Πανιωνίου του Ζοσέ Ανιγκό. Οι 23 "κυανέρυθροι" με τα 13 νέα πρόσωπα που έχουν έρθει έως τώρα στη Νέα Σμύρνη προετοιμάζονται στην Πολωνία και το Novasports.gr σας παρουσιάζει τον νέο Πανιώνιο.

Από το ρόστερ με το οποίο ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την περασμένη χρονιά αποχώρησαν πολλοί παίκτες. Για την ακρίβεια 15 ποδοσφαιριστές. Οι Αστράς, Νόβακ, Ουάσινγκτον, Τασουλής, Μπραχίμι, Λάμπρου, Γκιοατά, Σιώπης, Βουκελάτος, Πινιώτης, Βλάχος, Μπαντής, Σαββίδης, Νίλσεν και πιθανότατα ο Κότνικ. 

Από τον Ιούνιο μέχρι και σήμερα στο ρόστερ υπάρχουν 13 νέοι παίκτες και αν υπολογίσουμε τον Γιάγια Μπανανά, ο οποίος είναι σε συζητήσεις για να φορέσει ξανά τα “κυανέρυθρα” φτάνουμε τοους 14. Οι “παλιοί” είναι οι Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Σαραμαντάς, Μακρύλλος, Ντουρμισάι, Μασούρας, Οικονομίδης και Γεσίλ. 

Στην Πολωνία ταξίδεψαν 23 παίκτες, έμεινε εκτός ο Κότνικ, ενώ όπως γράψαμε και παραπάνω μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά με την περίπτωση του Μπανανά. Επίσης, πρόκειται να αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ, ένας τερματοφύλακας, ένας αμυντικός μέσος και πιθανότατα αν προκύψει κάτι καλό ένας επιθετικός.

Οπότε μιλάμε για ένα ρόστερ 26-27 ποδοσφαιριστών στους οποίους θα στηριχθεί ο Ζοσέ Ανιγκό τη νέα περίοδο. Όλοι τους νεαροί ηλικιακά, με τον αρχηγό Παναγιώτη Κόρμπο να είναι ο “πατέρας” των αποδυτηρίων! 

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, το Novasports.gr προσπαθεί στο παρακάτω γράφημα να σας παρουσιάσει τον Πανιώνιο της νέας περιόδου. Όπως θα δείτε υπάρχουν οι θέσεις στις οποίες θα γίνουν ενέργειες για να ενισχυθεί η ομάδα, ενώ είναι με ερωτηματικό η περίπτωση του Μπανανά. Τα πιο έντονα γράμματα είναι θεωρητικά οι βασικοί, χωρίς αυτό να σημαίνει το παραμικρό. Πρόκειται απλά για μια εκτίμηση. Άλλωστε από τώρα, μέχρι την πρεμιέρα πολλά μπορούν ν’ αλλάξουν. 

Η αποστολή του Πανιωνίου για την Πολωνία:
Μαλέρμπ, Νίκας, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Ντομίνγκεζ, Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μακρύλλος, Κεϊτά, Άλμπεργκ, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Οικονομίδης, Σίντι Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ. Τσιλούλης, Μίκο και Σεράφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.