Ο Δώνης στρώνει το …χαλί στους νέους

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη δουλειά που κάνει ο Γιώργος Δώνης με τους νεαρούς παίκτες και την ευκαιρία της "νουβέλ βαγκ" του Παναθηναϊκού.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος ενθουσιασμού η φιλική νίκη της … Κ20 του Παναθηναϊκού επί της ερασιτεχνικής Χους, ούτε μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τη “νουβέλ βαγκ” του Τριφυλλιού μονάχα από ένα ματς. Και ιδιαίτερα κόντρα σε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο. 

Όμως η όρεξη, το πείσμα, το πάθος και η θέληση που είχαν οι “μπέμπηδες” του Δώνη είναι μια αχτίδα  αισιοδοξίας, σε μια ομάδα που ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από προβλήματα. 

Οι νέοι του Τριφυλλιού δεν περίμεναν το φιλικό ματς για να δείξουν στον προπονητή τους ότι διαθέτουν ταλέντο. Ο Δώνης βλέπει καθημερινά τους πιτσιρικάδες στις προπονήσεις και τους φτάνει στα …όρια τους, προκειμένου να τα ξεπεράσουν. 

Άλλωστε ο 49χρονος τεχνικός έχει αποδείξει στην προπονητική του πορεία ότι του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά και όταν δει κάποιον που αξίζει, τότε δεν θα διστάσει να τον χρησιμοποιήσει και να τον βοηθήσει στην εξέλιξη του.
 
Ο Δώνης είναι προπονητής και …”παιδαγωγός” σε αυτή τη νεανική ομάδα. Έχει το ρόλο του “δάσκαλου” για τους ταλαντούχους παίκτες που είναι στην αποστολή του Τριφυλλιού και σε αυτό το διάστημα που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στο Χίλζε της Ολλανδίας, δουλεύει εντατικά και μεθοδικά, προσπαθώντας να κάνει παράλληλα και το τελικό …ξεσκαρτάρισμα. 

Δεν θα μείνουν όλοι οι πιτσιρικάδες στην πρώτη ομάδα. Κάποιοι θα “κοπούν” και θα επιστρέψουν στην Κ20. Κάποιοι θα συνεχίσουν να ζουν το όνειρο. Η προετοιμασία του Τριφυλλιού στην Ολλανδία είναι και ένα αγωνιστικό τεστ για τη νέα γενιά των Πράσινων. Όμως τα πρώτα δείγμα γραφής είναι θετικά και το «νέο αίμα» της ομάδας δείχνει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας.
 
Ασφαλώς και δεν είναι εύκολη η μετάβαση από την Κ20 στην πρώτη ομάδα. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες και αρκετά από αυτά τα παιδιά καλούνται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν …άνδρες. Ο Δώνης τους στρώνει το “χαλί” και περιμένει από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του να κάνουν το επόμενο βήμα και να το …πατήσουν. Από αυτούς εξαρτάται!  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.