Υπέρβαση ή …συμβιβασμός με την πραγματικότητα;

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το ...σίριαλ του επιθετικού και την πιθανή "υπέρβαση" από τον Παναθηναϊκό και για τον "εκλεκτό" της "γραμμής κρούσης".

Αν δεν είχε γίνει η δήλωση – έκπληξη του Γιώργου Δώνη για πιθανή υπέρβαση στο θέμα του επιθετικού, τότε όλοι θα περίμεναν έναν παίκτη τύπου – Λόπεζ ή λίγο καλύτερο για τη …μονάκριβη θέση του ξένου φορ. 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έβαλε νέα δεδομένα στο τραπέζι και οι Πράσινοι φαίνεται ότι εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών και από το πιο…πάνω ράφι. Με τη σύμφωνη γνώμη του υποψήφιου επενδυτή, Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ. 

Βέβαια ο χρόνος …τρέχει και από τη στιγμή που πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος, θα χρειαστεί να παρθούν γρήγορα κάποιες αποφάσεις. 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα περιμένουν όσο μπορούν και θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να βρουν μια …ευκαιρία και να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή λύση για την επιθετική γραμμή. Κοντά στο μπάτζετ που υπάρχει και “όχι σε οικονομικό επίπεδο που θα χαρακτηρίζονταν τρελό”, όπως τονίζουν άνθρωποι του συλλόγου. 

Όσα είπε ο Δώνης μετά το ματς με τον Λεβαδειακό γέμισαν αισιοδοξία τους φίλους του Παναθηναϊκού και ελπίδα ότι ίσως να έρθει μια …έκπληξη. Όμως εδώ κολλάει αυτό που λέει ο σοφός λαός μας: ” όπου ακούς για πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι”. 

Η μεταγραφική πολιτική του Τριφυλλιού δεν έχει αλλάξει και η προεργασία που έχει γίνει από τον Νταμπίζα είναι σύμφωνα με την οικονομική πολιτική που έχει χαραχθεί από την νυν και τη μελλοντική (;) διοίκηση. 

Οι Πράσινοι έχουν κάνει τη λίστα τους, έχουν προκρίνει κάποιες περιπτώσεις – άλλες αρκετά εύκολες  για να αποκτηθούν, άλλες «ζόρικες» και για την ώρα απλησίαστες- και παλεύουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποκτήσουν έναν έμπειρο και ποιοτικό επιθετικό.

Αυτό που φαίνεται – τουλάχιστον με την πληροφόρηση που υπάρχει από το «πράσινο στρατόπεδο» – είναι ότι το …σίριαλ του στράικερ θα τελειώσει ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας.  Οι Πράσινοι μπαίνουν στην τελική ευθεία και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκτηθεί ο …εκλεκτός. Αν θα γίνει οικονομική υπέρβαση για το νέο φορ ή αν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού – αναγκαστικά – συμβιβαστούν με τα δεδομένα που υπάρχουν, είναι κάτι που θα φανεί σύντομα… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.