Πρώτα να …μηδενίσει και μετά να αρχίσει!

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει μια δύσκολη προσπάθεια στο εφετινό πρωτάθλημα και ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση των «πράσινων» στα Πηγάδια με την Ξάνθη και τον βραχνά του -6.

Οι κακοί χειρισμοί της διοίκησης Αλαφούζου και η επιλογή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην εκπληρώσει τις περσινές οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου, βάζουν δύσκολα στο Τριφύλλι με το “καλημέρα” στο πρωτάθλημα. 

Με το “βαρίδι” της αφαίρεσης  6 βαθμών, οι Πράσινοι είναι αναγκασμένοι να “κυνηγούν” από την αρχή της σεζόν και ο πρώτος στόχος της ομάδας του Γιώργου Δώνη είναι να …μηδενίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά να …αρχίσει! 

Αποδυναμωμένος σε σχέση με το παρελθόν είναι ο Παναθηναϊκός. Με λίγους έμπειρους παίκτες και αρκετά νεαρά παιδιά θα παλέψει για την τιμή του συλλόγου, τη φανέλα, τον κόσμο και την ιστορία του. 

Η αποστολή των Πράσινων μοιάζει εξαιρετική δύσκολη στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. Γιατί ο Δώνης και οι παίκτες του είναι κόντρα σε …όλα! Ακόμα και οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού δείχνουν να έχουν γυρίσει την πλάτη σε αυτή την ομάδα – κυρίως λόγω της παρουσίας Αλαφούζου – και το ποδοσφαιρικό τμήμα – τουλάχιστον στα πρώτα του βήματα – είναι αναγκασμένο να πορευτεί μόνο του… 

Στα …πόδια των Πράσινων είναι να κερδίσουν τον κόσμο και να πείσουν τους διστακτικούς και πικραμένους οπαδούς του κλαμπ ότι αξίζουν τη στήριξη τους. Με την προσπάθεια τους στο γήπεδο. 

Με τον βασικό επιθετικό να …έρχεται, τους νεοαποκτηθέντες Βέργο και Καμπετσή ανέτοιμους και με μονάχα έναν επιθετικό στην αποστολή, τον  19χρονο Χρήστο Σέχου, ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στην Ξάνθη. Σε ένα ματς υψηλού δείκτη δυσκολίας. 

Δεν αντιμετωπίζουν κάποιο …μεγαθήριο οι Πράσινοι , όμως ούτε οι ίδιοι έχουν τη δυναμική και την ποιότητα του παρελθόντος. Τούτη τη στιγμή μονάχα οι φανέλες με το Τριφύλλι στο στήθος θυμίζουν Παναθηναϊκό και την ομάδα που έχει δοξαστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη… 

Νομίζω ότι ο ρεαλιστικός στόχος του Τριφυλλιού είναι να μην χάσει στα Πηγάδια. Ακόμα και ο βαθμός θα ήταν ικανοποιητικός – με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν στο κλαμπ – για πρεμιέρα πρωταθλήματος κόντρα σε μια ομάδα που – παραδοσιακά – βάζει δύσκολα στον Παναθηναϊκό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.