Στη …φυλακή Ανδρεόπουλος, Καραμαρούδης για τους …κοντούς

Να συλληφθεί παρακαλώ ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Και μαζί του στο τμήμα να προσαχθούν άμεσα και ο Κοκκινάκης με τον Πρωτοψάλτη. Βάλτε μέσα και τον Καραμαρούδη γρήγορα. Να επέμβει άμεσα η αστυνομία του βόλεϊ.

Να συλληφθεί παρακαλώ ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Και μαζί του στο τμήμα να προσαχθούν άμεσα και ο Κοκκινάκης με τον Πρωτοψάλτη. Βάλτε μέσα και τον Καραμαρούδη γρήγορα. Να επέμβει άμεσα η αστυνομία του βόλεϊ. Τόσα χρόνια ξέραμε ότι οι κοντοί δεν παίζουν βόλεϊ και ήρθαν αυτοί να μας χαλάσουν τη μανέστρα. Που να το πεις και ποιος να το πιστέψει. Η Ελλάδα γύρισε από την κόλαση του 0-2 στο Μπακού με πασαδόρο τον Στιβαχτή του 1.86 και ακραίους τον Πρωτοψάλτη του 1.85 και τον Κοκκινάκη του 1.93. Οι νόμοι της φυσικής ήρθαν τούμπα κυρίες και κύριοι στο Μπακού. Οι κοντοί μίλησαν. Οκ το μέγεθος παίζει ρόλο (μην πάει αλλού το μυαλό σας), αλλά πείτε μου αν έχετε δει παίκτες με τέτοια καρδιά τότε να το αλλάξω το άρθρο. Ο ένας, ο Κοκκινάκης, «σκούπιζε» και σέρβιρε, και ο άλλος, ο Πρωτοψάλτης, πέρναγε με χίλιους τρόπους τη μπάλα. Έβγαλαν την ποιότητά τους στο τάραφλεξ, κατέθεσαν τη μαγκιά που έχουν και την αγάπη για αυτή την ομάδα και το αποτέλεσμα ήταν η Εθνική να πάρει ένα παιχνίδι που κάποια άλλα χρόνια θα τελείωνε στο …δεύτερο χαμένο σετ. Και αυτός ο Ανδρεόπουλος με τον Καραμαρούδη …εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Με τέτοιο κοντό σχήμα κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» το Αζερμπαϊτζάν και να φθάσουν στη νίκη – πρόκριση. Στη φυλακή κύριοι, στη φυλακή…

Οι MVP και οι αποκαλύψεις

Οι αποκαλύψεις του καλοκαιριού είναι πολλές. Αν είχα να επιλέξω όμως μια από κάθε ομάδα θα έγραφα Ζουπάνι στους άνδρες και Τοτσίδου στις γυναίκες. Ο ένας σκιά του βασικού διαγωνίου στον Ολυμπιακό έβγαλε μάτια ως στέλεχος της 6άδας, και η άλλη ήρθε σχεδόν τελευταία στην προεπιλογή και κέρδισε θέση στην ομάδα του Ναράνχο. MVP της γυναικείας ομάδας μακράν η Χριστοδούλου, MVP της ανδρικής ο κόουτς  Ανδρεόπουλος που εκτός από προπονητής ήταν ψυχολόγος και …παιδίατρος μαζί.

Πάντα δίπλα τους

Στα συν των δύο ομάδων, που είχαν ότι ζήτησαν αυτό το καλοκαίρι, η παρουσία σε κάθε αγώνα, σχεδόν σε κάθε προπόνηση, παραγόντων της ομοσπονδίας. Καραμπέτσος, Χαλβατζής, Καβαλιεράκης και Μπακοδήμος ήταν πάντα εκεί που έπρεπε. Επίσης η ξεχωριστή και η ηγετική παρουσία του μάνατζερ των ανδρών Μάριου Γκιούρδα αλλά και του αντίστοιχου των γυναικών Βαγγέλη Περόπουλου που βρήκε – δεν είναι εύκολο – τα κουμπιά των κυριών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.