Ο επιθετικός της …τελευταίας στιγμής, ο Παϊρότζ και η πρεμιέρα

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τις ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την πολύμηνη αναζήτηση επιθετικού και την επιστροφή των Πράσινων στο ΟΑΚΑ.

Χρειάστηκε να περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις τόσο στο θέμα του “μονάκριβου” επιθετικού, όσο στο …σίριαλ αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Και αν για την πρώτη περίπτωση ο Νίκος Νταμπίζας μας είχε …προειδοποιήσει ότι θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή μια καλή “ευκαιρία” στην ποδοσφαιρική αγορά, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την Pan Asia. 

Πολύμηνες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, προβληματική πληροφόρηση από την πλευρά του Πιεμπονγκσαντ και μυστικοπάθεια, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η διαδικασία μπαίνει στην τελική ευθεία. 

Ο Ταϊλανδός ήρθε ξανά στη χώρα μας, συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και θα υπογράψει – αν δεν έχει ήδη γίνει – το ιδιωτικό συμφωνητικό που θα προβλέπει τα επόμενα βήματα μέχρι την οριστική μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στο ασιατικό fund. 

Μάλιστα ο Πιεμπονγκσαντ αναμένεται να πάρει το Σάββατο πρώτη …γεύση από τον Παναθηναϊκό, αφού είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί σε σουίτα του Ολυμπιακού Σταδίου για να παρακολουθήσει το ματς με τη Λαμία. 

Η παραίτηση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ενόψει …Παϊρότζ, οι τελικές συζητήσεις του Ασιάτη επιχειρηματία με τον Γιάννη Αλαφούζο, τα δημοσιεύματα των – καλά πληροφορημένων Ισραηλινών – για τον Αβραάμ Γκραντ και το πόστο του στους Πράσινους, αλλά και η αποκάλυψη της εμπλοκής της Ταϊλανδέζικης εταιρίας παραγωγής BEC – Tero στην Pan Asia οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σύντομα θα υπάρξει τέλος σε αυτή την ιστορία. 

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός ακόμα ψάχνει για τον “εκλεκτό” της επίθεσης στη μεταγραφική αγορά και μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στο Τριφύλλι, η ποδοσφαιρική ομάδα οφείλει να παραμείνει στη … «γυάλα» της και να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι. 

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Ξάνθη, οι Πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που …σταμάτησαν και θα προσπαθήσουν το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στη Λαμία να μηδενίσουν το …κοντέρ. 

Πρώτο εφετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού μπροστά στο κοινό του. Επιστροφή στο Ολυμπιακό Στάδιο μετά από πέντε χρόνια στη Λεωφόρο – χωρίς καν να έχει πατήσει η ομάδα το …χορτάρι της νέας της έδρας – και ερωτηματικό η στάση που θα κρατήσει ο κόσμος.

Πάντως ο Δώνης και οι παίκτες του έστειλαν το δικό τους μήνυμα την πρώτη αγωνιστική. Θα φανεί αν το …παρέλαβαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.