Η …μπάλα στο γήπεδο του Πιεμπονγκσαντ

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το ..."πάγωμα" στη διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τις πολύμηνες καθυστερήσεις των Ασιατών και τα χρήματα που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Μετά και την τελευταία εξέλιξη στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η …μπάλα είναι πλέον στο γήπεδο του Πιεμπονγκσαντ και ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας με τους συνεργάτες του καλούνται το επόμενο διάστημα να κάνουν το απαραίτητο βήμα. 

Αν και το περιβάλλον του Πιεμπονγκσαντ υποστήριζε τις τελευταίες ημέρες ότι θα εκπροσωπηθεί στη Γ.Σ. ενώ διέρρεαν και διάφορα ονόματα υποψήφιων για τη θέση του προέδρου, το θέμα της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο Τριφύλλι έχει “παγώσει” και η τελευταία ενημέρωση ήταν ότι: “ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία Αλαφούζου – Πιεμπονγκσαντ”.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού παραμένει στο “σκοτάδι”, καθώς οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν επιλέξει το δρόμο της …σιωπής, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την έντονη παραφιλολογία, τα δεκάδες σενάρια και την – απόλυτα λογική – ανησυχία για το μέλλον του συλλόγου. Ουδείς γνωρίζει τι γίνεται σε αυτή τη διαδικασία, για ποιο λόγο έχει καθυστερήσει τόσο πολύ και πόσο θα κρατήσει ακόμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει προκηρυχθεί η – «φωτογραφική» για την Pan Asia – Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ύψους 10 εκ. ευρώ και ότι οι Πράσινοι έδωσαν – όπως ζητήθηκε από την πλευρά Πιεμπονγκσαντ – άλλον ένα μήνα στους Ασιάτες για να …δείξουν τα χρήματα. 

Οι πληροφορίες που βγαίνουν με το …σταγονόμετρο, αναφέρουν πως η αρχική συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει την κατάθεση του συγκεκριμένου ποσού σε τέσσερις δόσεις των 2,5 εκ. ευρώ, ωστόσο όλα θα φανούν στην …τράπεζα. Και σύντομα. 

Πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να τελειώσει αυτή η ιστορία. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. 

Είτε οι Ασιάτες υποψήφιοι επενδυτές θα προχωρήσουν τη διαδικασία και θα καταβάλλουν το ποσό των 10 εκ. ευρώ στην ΑΜΚ για να αποκτήσουν ένα σεβαστό ποσοστό των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είτε θα πέσουν οι τίτλοι τέλους σε ένα «σίριαλ» που κράτησε πολύ και έχει κουράσει ακόμα πιο πολύ τον κόσμο του Τριφυλλιού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.