Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με την ποδοσφαιρική λογική να μην παραβαίνει κανένα νόμο!

Ο Σάββας Παντελίδης είχε μιλήσει για τα αμίληκτα “πρέπει” του ματς με τον Απόλλωνα, μετά τις τρεις συναπτές ήττες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που δύο ομάδες χωρίς βαθμούς θα μάχονταν σε ένα παιχνίδι που αναμενόταν γεμάτο ένταση. Όμως ο Αστέρας Τρίπολης δεν άφησε κανένα περιθώριο να διεκδικηθεί κάτι στο παιχνίδι, παίζοντας για πρώτη φορά φέτος από θέση υπεροχής. Το τρίποντο του Αστέρα μετά από τρία χαμένα ματς για βαθμό ή βαθμούς, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! 

Ο Τόνσο βασικός ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί για 60 λεπτά. Μέσα σ’ αυτά τα λεπτά θα έπρεπε ο Αστέρας να έχει πάρει το προβάδισμα και να έχει σφραγίσει τη νίκη. Αυτό ήταν το μεγάλο στοίχημα του Παντελίδη, για να μην αρχίσει ξανά τις δοκιμές και τις αλχημείες. Η πίστη των παικτών του στο αγωνιστικό πλάνο, αλλά και το γρήγορο γκολ του Κυριακόπουλου ήταν τα δύο στοιχεία που σφράγισαν την εικόνα του ματς για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. 

Ο Κυριακόπουλος επέστρεψε με γκολ και με καλή απόδοση, μένοντας εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ήταν απολύτως πειστική η επανάκαμψη του και χρήσιμη εν όψει της δύσκολης συνέχειας. 

Ο Τόνσο έκανε για 60 λεπτά κουμάντο στη μεσαία γραμμή και αναμφίβολα θα αποτελέσει και φέτος το βαρόμετρο των Αρκάδων. Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Φερνάντεθ, με τον αριστεροπόδαρο Ισπανό να πατάει περιοχή και να βοηθάει αρκετά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ψάχνοντας παράλληλα το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Μανιάς άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίκτυα (έστω και αν δεν το πανηγύρισε λόγω της θητείας του στη Ριζούπολη) και αυτό είναι ένα συμβάν, που λογικά θα βοηθήσει πολύ τον Έλληνα στράικερ. Ο Μανιάς είχε συνεχή παρουσία στις αντίπαλες περιοχές στα τρία πρώτα ματς και δοκάρι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι επιθετικοί βρίσκουν και διατηρούν το ρυθμό τους σκοράροντας και ο Μανιάς χρειαζόταν πολύ αυτό το πρώτο γκολ. 

Σαν να έπαιζε πάντα στην ομάδα αγωνίζεται ο Βαλεντίνος Βλάχος. Ο 26χρονος αμυντικός προφανώς έχει προσαρμοστεί και με τη βοήθεια του ελληνικού κορμού του Αστέρα. Τα κέρδη της παρουσίας Ελλήνων παικτών στο ρόστερ είναι περισσότερα από τα προφανή. 

Παίκτης κλειδί στην εξέλιξη της σεζόν θα είναι ο Φράνκο Μπελόκ, για να μπορέσει να δώσει βοήθειες και ανάσες στο αξιόπιστο, αλλά όχι και βιονικό δίδυμο των Ιγκλέσιας και Μουνάφο. 

Η βαθμολογική ανάσα απέναντι στον Απόλλωνα δίνει στον Αστέρα την απαραίτητη ώθηση για την επόμενη απαιτητική δοκιμασία με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.