Έχει μία δουλειά στην «πλατεία»

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τη σημασία του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τον οποίο θα ολοκληρωθεί 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η διεύρυνση του νικηφόρου σερί του στο πρωτάθλημα είναι ο μοναδικός και ξεκάθαρος στόχος του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Το τρίποντο θα φέρει την ομάδα του Μαρτίνς στην κορυφή της βαθμολογίας, σε απόσταση δύο βαθμών από τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο και τριών από τον Αρη και την ΑΕΚ. 

Θα είναι εξόχως σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους» να κλείσουν την 4η αγωνιστική ως πρωτοπόροι του πρωταθλήματος. Σύμφωνοι, ο δρόμος είναι μακρύς. Ωστόσο, με βάση όσα έχουν πετύχει έως τώρα ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, «απαγορεύεται» η απώλεια βαθμών στους αγώνες με ομάδες οι οποίες δεν κάνουν πρωταθλητισμό. 

Αν και είναι πρόωρο, τα αποτελέσματα στα ντέρμπι ενδέχεται να επηρεάσουν σε μεγάλη βαθμό την κούρσα για τον τίτλο. Επαναλαμβάνουμε, το αναφέρουμε τούτο, με βάση όσα έχουν πετύχει έως τώρα ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα.

Έπειτα, ένα τρίποντο θα τονώσει την ψυχολογία των παικτών του Μαρτίνς για τη συνέχεια, καθώς το πρόγραμμα έχει υψηλότατο βαθμό δυσκολίας. Υπενθυμίζουμε πως μετά τον αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο και την πρεμιέρα του κυπέλλου με τον Λεβαδειακό την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αντιμετωπίσει μέσα σε μία εβδομάδα τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, την Μίλαν στον ιταλικό βορρά και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς καμία αμφιβολία, η ομάδα του Πειραιά έχει μία σημαντική δουλειά στην πλατεία. Οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες από τον Πανιώνιο. Το περσινό ματς της Νέας Σμύρνης όπου ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-4 με γκολ του Φορτούνη στα τελευταία λεπτά, είναι το καλύτερο μάθημα για τους «ερυθρόλευκους». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.