Καλώς ήρθατε στο βαρβάτο πρωτάθλημα των διαγωνίων…

Ο Παντελής Λώλης αναλύει στο προσωπικό του blog τους διαγώνιους του ελληνικού πρωταθλήματος και τους παρουσιάζει αναλυτικά.

Αν πέρσι τέτοια εποχή σας παρακινούσαμε να στρέψετε την προσοχή σας, κυρίως, στους πασαδόρους του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, τον Βέλγο δηλαδή Βάλκιερς και τον Πολωνό Ντρζίζγκα, φέτος σας προτείνουμε να αλλάξετε ρότα. Σας καλούμε λοιπόν από 13 Οκτωβρίου στο ελληνικό πάρτι των καλύτερων διαγωνίων.

Οι αλλοδαποί Σμιτ, Γιορντάνοφ, Ντόκιτς, Χάντ και Γκρμίτροβιτς θα αναμετρηθούν στα ίσια με τους δικούς μας Τζούριτς, Τζιουμάκα, Παλέντζα και Αρμενάκη και υπόσχονται ένα πρωτάθλημα γεμάτο πόντους, ρεκόρ και φάσεις στους αιθέρες. Ίσως από πλευράς διαγωνίων να είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα όλων των εποχών. Η αλήθεια είναι ότι και παλιότερα είχαμε καλούς διαγώνιους (Στάνλεϊ, Κράβαρικ) με την κόντρα Μίλκοβιτς-Αγκάμεζ να κλέβει στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας την παράσταση για δύο σεζόν. Ωστόσο νομίζω ότι φέτος οι μονομαχίες των «μπόμπερ» πάνω στο φιλέ της Volleyleague θα είναι περισσότερες και πιο αμφίρροπες.

Για παράδειγμα ουδείς μπορεί να στοιχηματίσει στο ζευγάρι Σμιτ-Τζούριτς στην κόντρα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για τους τίτλους. Αλλά μην υποτιμήσετε τον πάντα διψασμένο «Μπόμπι» Γιορντάνοφ του Παναθηναϊκού ή στον «πειρατή» Ντόκιτς του Φοίνικα που επιστρέφει για να κρατήσει όρθιους τους Συριανούς στην κατηγορία. Το βλέμμα μας θα πάει αναγκαστικά και στον Καναδό Χαντ ο οποίος πέρσι μπορεί να μας συστήθηκε ως ακραίος στην Κηφισιά, αλλά μόνο τυχαία δεν ήταν τελικά η ανάδειξή του ως κορυφαίου διαγωνίου στο πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος Γκρμίτροβιτς έρχεται στον Εθνικό Αλεξανδρούπολη ως «star» από τους red star του Ερυθρού Αστέρα με πολύ καλές συστάσεις και μια γεμάτη 8ετή προϋπηρεσία. Όσο για τους δικούς μας; Στο δίδυμο των Αρμενάκη και Παλέντζα, που πέρσι έδειξαν για μια ακόμη χρονιά τις αρετές τους, έρχονται να προστεθούν οι «Ιταλοί» Δημήτρης Τζούριτς και Γιώργος Τζιουμάκας που έχουν βάλει ξεχωριστά στοιχήματα ο καθένας. Ο πρώτος μετά από μια χρονιά γεμάτη ατυχίες και τραυματισμούς στην Βερόνα, θέλει να ξαναθυμηθεί τον Τζούριτς του παρελθόντος και τον ερχόμενο Μάιο να ξαναβγεί στην παγκόσμια αγορά. Ο δεύτερος, βάζει στοίχημα να βοηθήσει την ΑΕΚ αλλά και τον εαυτό του προκειμένου να ξανακερδίσει θέση στην Εθνική ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Καλώς ορίσατε λοιπόν στο βαρβάτο πρωτάθλημα των διαγωνίων… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.