Οι «νέοι» που αρέσουν, ανοίγουν το rotation

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τα πολλαπλά οφέλη της νίκης του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού για το κύπελλο Ελλάδας.

Ασφαλώς και έχει διαφορετικές αναγνώσεις το ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό για το κύπελλο Ελλάδας. Η νίκη είναι πάντα ο πρωταρχικός στόχος του. Και έφθασε σε αυτήν χάρη σε γκολ του Μάνου. Θα μπορούσε, πάντως, η ομάδα του Πειραιά να είχε πετύχει και άλλα τέρματα στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, όταν αύξησε την πίεσή της και έχασε ευκαιρίες με τον Χασάν και τον Γκιγιέρμε.

Αλλά ο Μαρτίνς είχε κατά νου να δει και το βαθμό ετοιμότητας εκείνων των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι έως τώρα δεν βρίσκονται στη “δεξαμενή” των βασικών επιλογών του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Αν κρίνουμε από όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου όπου εκθείασε τους Τουρέ, Ναουέλ, Γκιγιέρμε, Κούτρη, Σισέ και Μάνο, έχουμε τη βεβαιότητα πως οι συγκεκριμένοι παίκτες θα αρχίσουν σιγά – σιγά να μπαίνουν στην εξίσωση του rotation.

Χωρίς καμία αμφιβολία, οι αγώνες της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας, είναι μία καλή ευκαιρία για να «κερδίσουν» τον προπονητή τους όσοι παίκτες βρίσκονται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Φαίνεται πως κόντρα στον Λεβαδειακό, κέρδισαν το στοίχημα ουκ ολίγοι παίκτες. Εμείς, παρακολουθώντας την εξέλιξη του ματς, σχηματίσαμε καλή εικόνα και για τον Μασούρα, αλλά και για τους Ανδρούτσο και Βρουσάι, οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Επίσης, με τις επεμβάσεις του ο Ζοσέ Σα απέδειξε πως όποτε χρειαστεί, μπορεί να καλύψει με επιτυχία τον εξαιρετικό κάτω από την εστία των «Πειραιωτών», Ανδρέα Γιαννιώτη. Για όλα αυτά ο Πέδρο Μαρτίνς αισθανόταν πολύ καλά μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα της Βοιωτίας. Διότι θέλει πολλές και καλές επιλογές τώρα που αρχίζουν τα πολύ δύσκολα ματς της περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.