Έπαιξε (με το μυαλό τους) κι έχασε!

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν απολύτως προετοιμασμένος για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά προδόθηκε από την ίδια του την τακτική

Ο Σάββας Παντελίδης και οι συνεργάτες του είχαν προετοιμάσει τον Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση απέναντι στο “τριφύλλι” διαβάζοντας άριστα τις προθέσεις του Γιώργου Δώνη. Η πίεση στα τρία τέταρτα του γηπέδου και ο υψηλός ρυθμός με το καλημέρα στο ματς, μπλόκαρε τους “πράσινους”, ενώ ο Αστέρας θα μπορούσε να έχει προηγηθεί αρκετά νωρίς στο ματς. 

Το δυναμικό παιχνίδι, στα όρια του σκληρού, από πλευράς των παικτών του Παντελίδη έδειξε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ποιος είναι το αφεντικό στην Τρίπολη. Ήταν το παιχνίδι του μυαλού που επιφύλασσε ο έμπειρος τεχνικός των Αρκάδων σε εκείνους του Δώνη. Τα πιτσιρίκια “τσίμπησαν” και ο Αστέρας μετά και την επίτευξη του γκολ από τον Μανιά φαινόταν πολύ κοντά στο να ζευγαρώσει τα τέρματα του, παρά να δεχτεί την ισοφάριση. 

Ο τεχνικός του Αστέρα με μανία προσπαθούσε να… πείσει τους ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία την επιθετικότητα του Παναθηναϊκού και να οργανώσουν με καθαρό μυαλό μια αντεπίθεση για το 2-0, που θα κλείδωνε το μας. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Ο τραυματισμός του Ιγκλέσιας, έκλεψε κάτι από την ομοιογένεια των Αρκάδων, με τον Βαλιέντε να είναι θετικός, αλλά να αργεί να μπει στο ματς. 

Η ισοφάριση ήρθε από ένα αναμενόμενο γέμισμα, με τον Κυριακόπουλο να κάνει μια αναμενόμενη κίνηση και ο διαιτητής να δίνει αναμενόμενα το πέναλτι. Το τέταρτο εις βάρος του Αστέρα! Ο Αθανασιάδης “έγλυψε” την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τον Μακέντα. Κάτι που έχει κάνει και ο Παπαδόπουλος στα δύο από τα τρία πέναλτι σε προηγούμενα ματς του Αστέρα. 

Η πίστη στην Τρίπολη για βαθμολογική ανάκαμψη είναι έντονη και η εμπιστοσύνη προς το τεχνικό σχήμα είναι εμφανής, καθώς ο Παντελίδης συνεχίζει να εργάζεται χωρίς πίεση, παρά τους μόλις τέσσερις βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές.

Οι παίκτες του Αστέρα συνεχίζουν να βρίσκουν πνευματικές δυνάμεις και να μην “αδειάζουν” παρά τις συνεχόμενες αποτυχίες. Κάτι που αποδεικνύει ύπαρξη πλάνου και τήρηση του. 

Οι Αρκάδες καλούνται πλέον να κάνουν βαθμολογικό άλμα στις επόμενες αγωνιστικές, αν και η συνέχεια τους θέλει ξανά απέναντι σε μια ομάδα από τα ψηλά της βαθμολογίας, τον Ατρόμητο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.