Με την ίδια νοοτροπία

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τις ιδιαιτερότητες και τη σημασία του αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 19.30 στο Καραϊσκάκη (novasports2HD).

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Στο ματς με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από μία σειρά τεσσάρων αγώνων στους οποίους αγνοούσε τη νίκη. Οι τρεις ήταν στο πρωτάθλημα, τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και ο τελευταίος με τον ΟΦΗ. Των ντέρμπι, είχε μεσολαβήσει το ταξίδι στον ιταλικό βορρά για το ραντεβού με την Μίλαν.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς καλείται να σπάσει το αρνητικό σερί του πρωταθλήματος, τη Δευτέρα το βράδυ στο Καραϊσκάκη, στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Μόνο που θα κινδυνεύσει να μπει σε περιπέτειες ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση κατά την οποία εφησυχάσει, εξαιτίας της βαθμολογικής θέσης του Απόλλωνα.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Ριζούπολης είναι η μοναδική που δεν έχει βαθμό μετά από τις επτά πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα, η εστία της έχει παραβιαστεί δώδεκα φορές, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ. Δίχως άλλο, τα νούμερα είναι απογοητευτικά για τον Απόλλωνα. Ωστόσο, το αίσθημα της επιβίωσης που ενδέχεται να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του, μπορεί να φέρει εμπόδια στο δρόμο του Ολυμπιακού προς τη νίκη.

Η προηγούμενη ήταν στις 27 Σεπτεμβρίου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Στο μοναδικό εντός έδρας αγώνα του Οκτωβρίου (έχουν να παίξουν στο Καραϊσκάκη από τις 30 Σεπτεμβρίου, όταν και υποδέχθηκαν τον ΠΑΟΚ), οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να πορευτούν στο μονόδρομο της νίκης.

Δε χωρεί αμφισβήτηση η αναγκαιότητα των τριών πόντων. Ο στόχος θα επιτευχθεί μονάχα αν οι ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει ο Μαρτίνς, προσεγγίσουν το ματς με την απαραίτητη σοβαρότητα. Έχουμε τη βεβαιότητα πως το πάθημα του Ηρακλείου, τους έγινε μάθημα. Επιπλέον, το «φροντιστήριο» που ακολούθησε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη από τον Πορτογάλο τεχνικό, αφύπνισε τους παίκτες του και έκαναν restart στο Λουξεμβούργο, παίζοντας στο “κόκκινο” από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Απομένει να συνεχίσουν με την ίδια νοοτροπία, ανεξαρτήτως αντιπάλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.