Ίντερ για κούπα…

Ο Ισίδωρος Πρίντεζης γράφει στο προσωπικό του blog για το τεστ ετοιμότητας της Ίντερ με τη Μπαρσελόνα, με το μυαλό στην εγχώρια κούπα...

Την ώρα που η Ρόμα έχει χαθεί στη μετάφραση του Ντι Φραντσέσκο (ένατη θέση με μόλις τέσσερις νίκες σε έντεκα ματς), ενός εξαιρετικού τεχνικού της νέας γενιάς και η Νάπολι παραμένει εξαιρετικά σταθερή και επί Αντσελότι, όπως με τον Σάρι, τον ενδιαφέροντα και όχι απρόβλεπτο πάντως τόνο στην φρενήρη πορεία της Γιουβέντους για ένα ακόμη πρωτάθλημα στην Ιταλία βάζει η απολαυστική Ίντερ του Σπαλέτι. 

Ναι, η σκουάντρα που αρχίζει με το αριστερό τη σεζόν (μόλις μία νίκη στα τέσσερα πρώτα, εκτός έδρας στη Μπολόνια) και ο κόουτς αμφισβητείται και ο κόσμος δεν πείθεται για το πρότζεκτ και τρέχει ένα ασύλληπτο σερί εννέα νικών στα δέκα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (χάνει μόνο από Μπαρσελόνα). 

Η Ίντερ φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, παρέα με τη Νάπολι, στο -6 από την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του Ρονάλντο. Στην Ιταλία, λένε, πώς αν κάποια ομάδα έχει δυναμική και φρεσκάδα να κυνηγήσει μέχρι τέλους την «βέκια σινιόρα», αυτή είναι η ομάδα του Μιλάνου, η… καλή! Όχι η… κακή, του Γκατούζο, που νίκησε τη Τζένοα στο εξ’αναβολής, πέρασε και από την Ουντινέζε και αναθάρρησε! 

Η… καλή του Μιλάνου λοιπόν ετοιμάζεται για την υποδοχή της Μπαρσελόνα, για να μετρηθεί ενόψει Γιουβέντους! Για να δει, μέχρι που φτάνουν οι δυνάμεις της εντός έδρας, απέναντι πάντως σε ομάδα που παραπατάει, ανεξαρτήτως συμμετοχής του Μέσι στην ενδεκάδα της. Με τους «νερατζούρι» πάντως εντός έδρας, η ομάδα του Βαλβέρδε ήταν πολύ καλή, γενικώς πάντως είναι ασταθής μεσοαμυντικά και πρώτη προτεραιότητα έχει τεθεί η απόκτηση κεντρικού αμυντικού επιπέδου Νταβίντ Λουίζ και Μπενατιά. 

Εκεί, στο κέντρο άμυνας θα χτυπήσει η φορμαρισμένη Ίντερ. Με ξεκούραστο από την πεντάρα στην Τζένοα Ικάρντι και με καυτούς Πολιτάνο, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς. 

Αυτή η ομάδα έχει πάθος, πίστη, πλάνο, αποφασιστικότητα, βρήκε ρυθμό με Μπρόζοβιτς σε πολύ καλή κατάσταση να μοιράζει παιχνίδι (έστω και χωρίς τραυματία Ναϊνγκολάν παρτενέρ, αλλά με σπουδαίο Γκαλιαρντίνι) και με Ικάρντι να έχει το εύκολο γκολ, δουλεύει καλά το 4-2-3-1, με γρήγορους πλάγιους που συγκλίνουν και με κεντρικά χαφ που έχουν ιδέες γρήγορης ανάπτυξης. 

Η Τζένοα πάντως, Σάββατο στο Μιλάνο, λιποθύμησε στην ιδέα να αντιπαρατεθεί στην Ίντερ. Η Μπαρσελόνα δεν είναι Τζένοα, είναι εμπόδιο επιπέδου Γιουβέντους στο τεστ ετοιμότητας για πρωτάθλημα των «νερατζούρι»…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.