Μόνο ποδόσφαιρο στον Όμιλο

Αποφασισμένοι να αλλάξουν σε όλα τα επίπεδα είναι οι άνθρωποι του ΟΦΗ, οι οποίοι ρητώς και επισήμως επιθυμούν να μην ασχολείται κανείς μέσα στον Όμιλο με τη διαιτησία. Του Αποστόλη Λάμπου

Η αλλαγή σελίδας τις τελευταίες εβδομάδες στον ΟΦΗ είναι ουσιαστική. Εκτός των νέων οικονομικών δεδομένων, της λειτουργίας της ομάδας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων, πολλή δουλειά γίνεται και στον τομέα της νοοτροπίας. 

Με αισιοδοξία και θετική διάθεση από τον Μιχάλη Μπούση, τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά, τον Ηλία Πουρσανίδη μέχρι και τους φροντιστές της ομάδας, τους υπαλλήλους που απασχολούνται στην ΠΑΕ και φυσικά τις Ακαδημίες, το μήνυμα είναι ένα και ξεκάθαρο. Ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα γνωρίζουν πως για να προχωρήσει μπροστά ο Όμιλος, ο μόνος τρόπος είναι αυτός. Υπάρχουν τα θεσμικά όργανα και οι παράγοντες της ομάδας ώστε να προασπίσουν τα συμφέροντά της. Οιοσδήποτε όμως είναι μέσα ή περιβάλλει τον ΟΦΗ θα πρέπει να ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο.

Είτε πρόκειται για τα ματς των Ακαδημιών, οι οποίες αποτελούν τη βάση της πρώτης ομάδας, είτε είναι η ίδια η πρώτη ομάδα, βασικό μέλημα είναι το μυαλό να απασχολείται με το άθλημα καθεαυτό και τη βελτίωση όλων μέσα από αυτό. Τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές ίσως υπήρχαν κάποιες αφορμές από τις οποίες θα μπορούσαν να σηκωθούν οι τόνοι. 

Τόσο όμως η διοίκηση της ομάδας όσο και ο Νίκος Παπαδόπουλος αλλά και οι παίκτες με αυτοσεβασμό και με σεβασμό στο άθλημα έκαναν μόνο την αυτοκριτική τους για τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το ίδιο συνέβη και στα ματς των ακαδημιών το Σαββατοκύριακο, στα οποία κανείς δε διανοήθηκε ούτε να παραπονεθεί σε οποιαδήποτε αμφισβητούμενη διαιτητική απόφαση.

Μεγάλο στοίχημα των ανθρώπων της ομάδας είναι αυτή η νοοτροπία να διαδοθεί και στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας όσο αυτό είναι εφικτό. Αν μη τί άλλο, κάτι ξεχωριστό παρουσιάζεται φέτος στο Ηράκλειο και ευχή όλων είναι αυτή η προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.