Κάποια στιγμή πρέπει να το δούμε κι αλλιώς

Ο Νικήτας Αυγουλής γράφει για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα, το πόσο διαφορετική είναι η φετινή η Ευρωλίγκα από τις προηγούμενες, όπως επίσης και για το γεγονός ότι μπάσκετ δεν παίζουν μόνο οι ελληνικές ομάδες, είναι και κάτι άλλοι που την... σκάνε!

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν μετά από τα ατυχή αποτελέσματα που είχε, βρήκε τον τρόπο και κέρδισε μια ομάδα, που στις επτά πρώτες αγωνιστικές είχε εντυπωσιάσει με την βελτίωσή της. Η Μπαρτσελόνα, μπορεί να μην είναι η ισπανική ομάδα των 100 πόντων και του γρήγορου μπάσκετ, είναι όμως, μια πανέξυπνη πλέον ομάδα που μπορεί να εγκλωβίσει στο πέντε – πέντε ή αν σε βρει μπόσικο να σε τρέξει.
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το παιχνίδι κυρίως γιατί το είχε διαβάσει πολύ καλά. Δεν άφησε τον Τόμιτς να δημιουργήσει από χαμηλά, δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να κάνουν πάρτι με ριμπάουντ, όπως κάνουν σε κάθε παιχνίδι, δεν επέτρεψε επί μακρόν στον Κούριτς να πετάει βότσαλα στην… θάλασσα.
Την ίδια στιγμή ο Ντε Σον Τόμας έδειξε ότι μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα εκτός από ρόλους, ο Μήτογλου επιβεβαίωσε όσους τον πιστεύουν ότι είναι παίκτης με προοπτική και σωστή νοοτροπία, ενώ Καλάθης σε ένα στείρο για εκείνον βράδυ φρόντισε με το μυαλό του να είναι και πάλι θετικός.
Αν σώνει και καλά έπρεπε να μοιράσουμε μερίδια όμως, στη νίκη αυτή των “πράσινων” προσωπικά το μεγαλύτερο θα το έδινα στον Πασκουάλ που ήξερε τι θα βρει μπροστά του και φρόντισε να είναι ένα βήμα πιο μακριά από τον Πέσιτς.
Βρισκόμαστε μόλις στην όγδοη αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκας και ο Έλληνας φίλαθλος ανεξαρτήτου χρώματος (σ.σ. έστω μερίδα) δεν αντέχετε ήδη. Φταίει αυτός, φταίει ο άλλος, ο Μπλατ, ο Πασκουάλ, όχι ο Σπανούλης, μεγάλοι σε ηλικία οι ξένοι του Παναθηναϊκού. Έλεος ρε παιδιά, ηρεμία. Οι άλλοι δεν είναι ερασιτέχνες που παίζουν στην διοργάνωση. Ποιος τους απαγορεύει φέτος να είναι καλύτερες κάποιες ομάδες. Γιατι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός να μην χάσουν από την Αρμάνι πχ.
Ποιος έχει κάνει συμβόλαιο με τη νίκη και δεν μας ενημέρωσε; Γιατί χαλάει ο κόσμος αν ένα, δύο, τρία παιχνίδια στραβώσουν ας πούμε; Επαναλαμβάνω, οι άλλοι δεν παίζουν; Δεν πληρώνουν; Δεν έχουν κόσμο;
Η φετινή Ευρωλίγκα έχει τις πιο μαζεμένες βελτιωμένες ομάδες στην ιστορία του θεσμού. Δεν υπάρχει μια ομάδα που ξεπετάχτηκε, υπάρχουν πολλές ομάδες που το καλοκαίρι το πάλεψαν και τελικά κατάφεραν να κάνουν καλές ομάδες. Πρώτος θα βγει ένας στο τέλος, μην σκάτε, απλά απολαύστε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.