«Γηραιός κύριος» ξανανιώνει «γηραία κυρία»! (video)

Ο Ισίδωρος Πρίντεζης καταπιάνεται με τα επιτεύγματα του «γηραιού κυρίου» «CR7» στο Πιεμόντε. Η «Βέκια Σινιόρα» ξανανιώνει...

Η Γιουβέντους νίκησε με γκολ του Μάριο Μάντζουκιτς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ρεκόρ χωρίς να κουνήσει τα δίχτυα! Ακόμη κι όταν δεν σκοράρει, γράφει ιστορία.

Η «Βέκια Σινιόρα» έκαμψε την αντίσταση της Βαλένθια για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και ο… κύριος της κυρίας κέρασε βελανθιάνικη παέγια, για ρεκόρ νικών και μόνο. Μύθος. Κατοστάρης μύθος.

Ο δεύτερος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ (157) και ιστορικός πρώτος σκόρερ (121 γκολ) με μόλις τρεις ομάδες, πίσω από τον Κασίγιας (171 με Ρεάλ και Πόρτο) έγινε ο πρώτος παίκτης που συμπληρώνει 100 νίκες στη διοργάνωση. Πάει κι αυτό το ρεκόρ. Next.

Ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ, 33 ετών, με πέντε κατακτήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με πέντε πρωταθλήματα, πέντε «Χρυσές Μπάλες», με Πρωτάθλημα Ευρώπης με την Εθνική Πορτογαλίας του Φερνάντο Σάντος και αμέτρητες προσωπικές διακρίσεις καταρρίπτει πλέον το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και στο Τσάμπιονς Λιγκ (τρέμε Ίκερ, οι συμμετοχές είναι ο επόμενος στόχος), αλλά και στο ιταλικό πρωτάθλημα, στο οποίο μετακόμισε το καλοκαίρι και έχει ήδη αφήσει το στίγμα του, παρά τη δυσκολία στο σκοράρισμα στην εκκίνηση της σεζόν (πρώτο γκολ την 4η αγωνιστική με τη Σασουόλο).

«Ιστορικό ρεκόρ με την Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο». Πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, λες και είναι είδηση. Δεν είναι πια. Εί ναι η είδηση που έγινε συνήθεια. 

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός της «Γηραιάς κυρίας» μετράει 9 τέρματα στα πρώτα 13 παιχνίδια στη Serie A και αφήνει πίσω του ρεκόρ 60 χρόνων εκκίνησης σκόρερ στο πρωτάθλημα που κατείχε ο θρυλικός επιθετικός της Γιουβέντους και της Λίντς Τζον Τσαρλς.

Σεζόν 1957/58 και ο επονομαζόμενος «έντιμος γίγαντας» Τζον Τσαρλς είναι πρώτος σκόρερ με 28 γκολ για τη Γιουβέντους με επτά γκολ στα δέκα πρώτα του παιχνίδια, ρεκόρ εκκίνησης το οποίο αποτελεί παρελθόν. Αυτό έλειπε. Και πολύ κράτησε.

Την πλάτη του Ρονάλντο μετά από 12 αγωνιστικές στην Ιταλία κοιτούν αστέρια όπως ο Ιντζάκι, ο Τέβεζ, ο Ιγκουαΐν με έξι γκολ στην εκκίνηση του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου.

Στο ματς με την Έμπολι μάλιστα μέτρησε 100 ομάδες εναντίον των οποίων έχει σκοράρει και στην αναμέτρηση με την Τζένοα έγινε ο πρώτος που ξεπερνάει τα 400 γκολ στα 5 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο «CR7» έχει πετύχει 311 με την φανέλα της Ρεάλ, 84 με τη Γιουνάιτεντ και 9 με την Γιουβέντους. Και είναι ακόμη στην αρχή…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.