Το “ερυθρόλευκο” ζην επικινδύνως!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για το πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει δύσκολη τη ζωή του ακόμα και στο ματς που πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Εντάξει, ο εφετινός Ολυμπιακός είναι η ομάδα που θέλει να κρατάει την αγωνία των παιχνιδιών του και να καρδιοχτυπά τον κόσμο του έως το τέλος.

Ακόμα και χθες που σκόραρε το πιο γρήγορο τέρμα του στο πρωτάθλημα (μόλις στο 11΄ με τον Ποντένσε) και έκανε το 2-0 στο 25΄ με τον Γκερέρο και υποχρέωσε όλους να θυμηθούν την περσινή τεσσάρα κόντρα στον Παναιτωλικό, κατάφερε να κάνει το ματσάκι θρίλερ.

Οι Αγρινιώτες αγωνίστηκαν και με παίκτη λιγότερο από το 53΄(λόγω της αποβολής του Χαντάκια) και όλοι στο Φάληρο πίστεψαν στο εύκολο βράδυ.

Μόνο που οι φάσεις στο β΄ ημίχρονο ήταν λιγότερες από εκείνες του α΄, η διάθεση σαφέστατα κάτω του μετρίου, η αστοχία στα συνηθισμένα επίπεδα και η φλυαρία παραπάνω του κανονικού. 

Συνδιαζόμενη με αρκετά λάθη μάλιστα, έφεραν τον Παναιτωλικό να μειώνει σε 2-1 με τον Καμαρά και να έχει κερδίσει φάουλ στο 93΄, υποχρεώνοντας τον κόσμο στο Καραϊσκάκη να κρατάει την αναπνοή του.

Στα θετικά είναι ότι ο Ολυμπιακός βρήκε ένα γρήγορο γκολ, ότι πήρε ένα τρίποντο κόντρα σε μια αξιόμαχη ομάδα που δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ και κέρδισε την ΑΕΚ και ότι έχει σε καλό φεγγάρι τον Ομάρ Ελαμπντελαουί αλλά…

-Οφείλει να καθαρίζει τα παιχνίδια του όταν του δίνεται η ευκαιρία να το κάνει…

-Πρέπει να διαχειρίζεται το όποιο προβάδισμά του με υπευθυνότητα και ωριμότητα στο υπόλοιπο του αγώνα…

-Οφείλει να πείσει ο Μαρτίνς τους παίκτες του να σουτάρουν όταν πατάνε περιοχή και να μην κάνουν πάσες ο ένας στον άλλον, θέλοντας να αποφύγουν την ευθύνη της τελικής προσπάθειας…

-Και να καταλάβει κι ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής ότι όταν το δίδυμο Ομάρ-Ποντένσε “κεντάει” στο πρώτο μέρος από δεξιά, δεν πρέπει να βάζει τον συμπατριώτη του εξτρέμ από αριστερά στο β΄45λεπτο για να χαλάσει ότι καλό ήδη δημιούργησε…

Η δουλειά στο Ρέντη συνεχίζεται, ο Μαρτίνς δηλώνει ότι δίνει μάχη για να βελτιωθεί η ομάδα στο γκολ, έστειλε μήνυμα στον Τουρέ ότι πρέπει να δουλέψει περισσότερο, αλλά είπε ότι θα πάρει φορ ΜΟΝΟ αν κάνει τη διαφορά. 

Ε, φυσικά είπε το αυτονόητο. Αν είναι να πάρει φορ του ενός γκολ σε 18 τελικές, ας ζητήσει από τον Παναιτωλικό τον Καμαρά των 4 γκολ σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ (2) και Ολυμπιακό σε μόλις 9 τελικές και καθάρισε! 

Για αυτό υπάρχει δίπλα του στην ΠΑΕ ένας ολόκληρος οργανισμός. Για να ανακαλύψει τον κατάλληλο. Ή τουλάχιστον τον πιο κατάλληλο από τους υπάρχοντες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.