Αναζητώντας MVP!

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεχνάει το κακό ξεκίνημα και οφείλει τη νίκη του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα σε πολλά πρόσωπα! Γράφει ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Ο τίτλος του κειμένου θα μπορούσε να είναι «και μη χειρότερα», αν ο Νίκος Καλτσάς δεν είχε την έμπνευση για τη σέντρα ξυραφιά στο 90ο λεπτό στον Μαρκ Φερνάντεθ για το γκολ-νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Αρκάδες πήραν το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο και κράτησαν ανέπαφη την εστία τους για τέταρτο παιχνίδι, έχοντας μπει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών με τον Γιώργο Παράσχο να διαχειρίζεται με την εμπειρία του το λειψό ρόστερ του Αστέρα, αλλά και το έργο του Σάββα Παντελίδη.

Το σύστημα με την τριάδα στα μπακ δεν λειτούργησε για τον Αστέρα να μένει έκθετος αρκετές φορές στο πρώτο μέρος κυρίως από την αριστερή πλευρά όπου και προέκυψαν τα περισσότερα ρήγματα. Κάπως έτσι αναδείχθηκε ο πρώτος MVP του Αστέρα Τρίπολης με τον Νίκο Παπαδόπουλο να κρατάει σχεδόν μόνος του το μηδέν στην άμυνα με εξαιρετικές τοποθετήσεις και επεμβάσεις.  

Η επιστροφή του Αστέρα στην τετράδα στην άμυνα για το τελεταίο ημίωρο και σε ένα 4-2-1-3 με Βλάχο, Πασαλίδη στόπερ, μπακ τους Μαρτίνεθ και Κώτσιρα Βαλιέντε, Μουνάφο αμυντικά χαφ, Τόνσο επιτελικό και επιθετική τριάδα με Φερνάντεθ, Μανιά και Καλτσά αύξησε την πίεση προς την εστία του Βελλίδη, για να αναδειχθεί ακόμα ένας MVP, ο Γιάννης Κώτσιρας. Προσηλωμένος αμυντικά αλλά και επιθετικά ήταν ο διακόπτης του επιθετικού transition του Αστέρα. Μοίρασε και έχασε ευκαιρίες και έδωσε παλμό όταν το χρειάζονταν οι Αρκάδες. 

Το γκολ του Μαρκ Φερνάντεθ στην εκπνοή είναι αυτόματα εισιτήριο για τη θέση του πολυτιμότερου παίκτη. Ο Ισπανός αριστεροπόδαρος μέσος, δείχνει σε εγρήγορση κάθε φορά που έρχεται από τον πάγκο. Στην πρώτη του επαφή στο ματς με την ΑΕΛ σκόραρε για το 2-0, ενώ τώρα χρήστηκε σκόρερ μετά από 29 λεπτά στο παιχνίδι. O 28χρονος Καταλανός έχει πάρει δέκα συμμετοχές φέτος, δύο φορές έχει βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ μόλις μία φορά έβγαλε ολόκηρο 90λεπτο. Με το χθεσινό του γκολ και γενικότερα την θετική παρουσία του στο ματς, ίσως χτυπάει θέση βασικού στο αρχικό σχήμα! 


Για το τέλος κρατάμε ακόμα ένα άψογο φωτογραφικό καρέ του Αρκά φωτογράφου (συνονόματου και συνεπώνυμου) Βασίλη Κωνσταντόπουλου, από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.