Λεπτομέρειες

Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε σαν καθαρόαιμο... 4x4 επι του ΟΦΗ και ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος απαριθμεί μια σειρά από λεπτομέρειες.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην καλύτερη του φάση στο φετινό πρωτάθλημα μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου γύρου. Οι Αρκάδες έκαναν τα γνωστά απέναντι στον ΟΦΗ, ξυπνώντας στο δεύτερο ημίχρονο (όπως και στις προηγούμενες τρεις νίκες) για να φτάσουν στη νίκη 2-1 με ανατροπή. 

Ο Μάρτιν Τόνσο είναι με διαφορά ο πολυτιμότερος παίκτης του πρώτου γύρου καθώς έχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει μοιράσει τρεις ασίστ. Ο Αργεντινός έχει συνεισφέρει στους 10 από τους 18 βαθμούς του Αστέρα και αν δεν είχε επαναποκτηθεί έστω και την τελευταία στιγμή, οι Αρκάδες δεν θα είχαν ηγέτη και προσωπικότητα. 

Ο Τάσος Δουβίκας μπήκε στο ματς στο 65ο λεπτό και ήταν ξανά θετικός, όντας απαλλαγμένος από το άγχος της επίτευξης γκολ. Αντιθέτως ο Μιχάλης Μανιάς μοιάζει να φοράει παπούτσια που ζυγίζουν πολλά κιλά, καθώς όσο το γκολ δεν έρχεται κάνει και τα πιο απλά για εκείνον, να μοιάζουν σύνθετα. 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος κράτησε τον Αστέρα και πάλι ζωντανό στο παιχνίδι σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και πιστώνεται σημαντικό μέρο των τριών βαθμών. Το γκολ του Δεληγιαννίδη χάλασε το σερί των καθαρών εστιών, όμως ήταν μάλλον άπιαστο. 

Ο Γιώργος Παράσχος μετά το αρχικό ρετούς στον Αστέρα Τρίπολης, όλο και μοιάζει να εμπιστεύεται τη συνταγή Παντελίδη σε πρόσωπα και θέσεις. Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε την ευκαιρία της εντεκάδας στον Μαρκ Φερνάντεθ, ο Ισπανός μπήκε φουριόζος, αλλά ξεφούσκωσε μετά από κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. 

Η επόμενη αγωνστική φέρνει τον Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι που με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να φέρει την ομάδα της Τρίπολης στην πέμπτη θέση! Θα είναι το απόλυτο comeback του φετινού πρωταθλήματος, πριν τον ανήφορο του Ιανουαρίου με τα συναπτά ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.