Η αναγκαιότητα της άμεσης ενίσχυσης

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει για το άκρως πετυχημένο "κιτρινόμαυρο" 2018, αλλά και την αναγκαιότητα της άμεσης ενίσχυσης για την ΑΕΚ.

Οι… τίτλοι τέλους του 2018 έπεσαν και επίσημα το βράδυ της Παρασκευής για την Πρωταθλήτρια ΑΕΚ, η οποία πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη εορτή της σε κέντρο της Γλυφάδας. Μια χρονιά που σημαδεύτηκε από την επιστροφή της Ένωσης στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και την είσοδο στους ομίλους του Champions League. 

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε μια χρονιά πετυχημένη πέρα για πέρα. Που λίγοι θα φαντάζονταν πως θα εμπεριείχε για την ομάδα τους το 2018. Αγωνιστικά η χρονιά δεν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού η μάχη για τον «τίτλο» χάθηκε λόγω του αρνητικότατου Νοεμβρίου. 
Η ΑΕΚ αποδυναμώθηκε αισθητά παραμονές του εντός έδρας αγώνα με τον Άγιαξ αφού στο φτωχό ρόστερ προστέθηκαν ακόμα τρεις… περικοπές. Αυτές των Σιμόες, Μπακασέτα, Λαμπρόπουλου. Η διοίκηση αυτό έκρινε σωστό τη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτό έκανε πράξη. 

Πλέον όμως οφείλει να κοιτάξει την επόμενη ημέρα. Και για την ακρίβεια το άμεσο μέλλον. Οι τρεις μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας πρέπει να κλείσουν το συντομότερο, για να μην πω ότι έπρεπε να έχουν ήδη φτάσει στα Σπάτα οι νέοι παίκτες. Η αναγκαιότητα για άμεση ενίσχυση είναι μεγάλη. 
Κάτι τέτοιο δεν έγινε και η ΑΕΚ κινδυνεύει να αποχαιρετήσει το 2018 χωρίς να έχει αποκτήσει κάποιον παίκτη. H νέα χρονιά βρίσκει την Ένωση στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ και ο Ουζουνίδης θα ήθελε να έχει στις επιλογές του νέους παίκτες. 

Τουλάχιστον είναι ιδιαιτέρως σημαντικό ότι οι παίκτες θα έχουν ξεκουραστεί και ο τεχνικός της ΑΕΚ θα έχει δουλέψει τακτικά κομμάτια έτσι ώστε η ομάδα του να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στον Β’ γύρο. Δεν είναι όμως μόνο η φετινή σεζόν. Είναι και αυτή που έρχεται. 

Ήδη έχει αποκτηθεί ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς ενώ είναι πολύ κοντά στην υλοποίηση ακόμα μίας μεταγραφής για το καλοκαίρι. Αυτή του Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος από 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί και η ΑΕΚ είναι μια από τις επιλογές του. 

Δεν αρκούν όμως μόνο αυτοί οι δύο παίκτες. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω χρειάζεται άμεσα ενίσχυση για να βρει η τρέχουσα σεζόν με αξιοπρέπεια και που θα βρει την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία, ενώ υπάρχει και το Κύπελλο Ελλάδας. Χωρίς ενίσχυση η εικόνα της ΑΕΚ δύσκολα θα καλυτερέψει και το κλίμα εσωστρέφειας θα μονιμοποιηθεί στα Σπάτα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.