Ποιος Πρίγιοβιτς; Ο Κουλούρης!

Με 17 γκολ σε 18 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Ευθύμης Κουλούρης είναι ο πιο "hot" επιθετικός στην Ελλάδα και ο Ατρόμητος χαίρει της εντυπωσιακής του εξέλιξης. Γράφει ο Αποστόλης Λάμπος

Ασφαλώς και διανύει μια χρονιά ρεκόρ, μια χρονιά που θα τη θυμάται για πάντα καθώς πρόκειται για τη χρονιά της ποδοσφαιρικής του ενηλικίωσης. Στα 22 του χρόνια, ο Ευθύμης Κουλούρης βρίσκει δίχτυα ακόμα και με κλειστά μάτια έχοντας σκοράρει 17 γκολ σε 18 ματς που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ατρόμητου. Πέρσι είχε βάλει μόλις 5 σε 21 ματς για τον ΠΑΟΚ.

Τί έχει συμβεί; Η απάντηση είναι τόσο απλή αλλά και συνάμα τόσο σημαντική. Του δείχνουν εμπιστοσύνη. Τόσο ο Γιάννης Αγγελόπουλος όσο και ο Νταμίρ Κάναντι από πέρσι είχαν προκρίνει την περίπτωσή του και από τις πρώτες συνομιλίες μεταξύ τους, του έδειξαν πως τον πιστεύουν πολύ. Κι εκείνος τους δικαιώνει και με το παραπάνω.

Σε 13 παιχνίδια στη Super League έχει σκοράρει 11 φορές. Σε 3 ματς στο κύπελλο έχει πετύχει 5 γκολ, ενώ σε δύο ευρωπαϊκούς αγώνες έχει βρει δίχτυα ακόμα μία. Αξιοπιστία. Ο Άγγελος Αναστασιάδης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς βλέπει στο πρόσωπό του τον επόμενο βασικό φορ της Εθνικής ομάδας, πάνω στον οποίο μπορεί να “χτίσει”.

Πολλοί θα πουν, ότι είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι με τη φανέλα του Ατρόμητου και διαφορετικο με αυτή του ΠΑΟΚ ή της Εθνικής ομάδας. Η καραμέλα έλιωσε κύριοι. Με την ανάλογη εμπιστοσύνη σε ένα περιουσιακό σου στοιχείο, την αντίστοιχη αξιοπιστία θα πάρεις. Το ταλέντο υπήρχε και υπάρχει, η όρεξη για δουλειά υπάρχει, και η έφεση στο σκοράρισμα υπάρχει. 

Το ίδιο συνέβη πριν από μερικά χρόνια και με τον Μήτρογλου, ο οποίος μετά την κορυφαία σεζόν  του με τη φανέλα του Ατρόμητου -ως δανεικός από τον Ολυμπιακό- η καριέρα του εκτοξεύτηκε σε δυσθέωρητα για τα ελληνικά δεδομένα ύψη. 

Οι πληροφορίες λένε πως ο ΠΑΟΚ θα τηρήσει τη συμφωνία κυρίων που έχει με τον Ατρόμητο και δε θα πάρει τον Κουλούρη πίσω στη Θεσσαλονίκη τώρα τον Γενάρη. Το θέμα δεν είναι όμως αυτό. Το θέμα είναι ότι εδώ έχουμε άλλο ένα παράδειγμα ενός παιδιού που αξίζει μεγαλύτερης εμπιστοσύνης από την ομάδα στην οποία ανήκει. Εμπιστοσύνη έμπρακτη, όχι στα λόγια. 

Ανάλογη της εμπιστοσύνης που δέχονται παίκτες όπως ο Πρίγιοβιτς, ο Μπεργκ, ο Λιβάια και άλλοι ακριβοθώρητοι επιθετικοί που εντυπωσίασαν ή εντυπωσιάζουν στη χώρα μας. Αυτή την εμπιστοσύνη δείχνει ο Ατρόμητος όχι μόνο στον Κουλούρη αλλά σε όλους τους παίκτες που επιλέγει να είναι στο ρόστερ του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.