Πρίγιοβιτς να λένε, χωρίς να… κλαίνε!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει για την υποχρέωση του ΠΑΟΚ να κλείσει από… χθες το θέμα Πρίγιοβιτς χωρίς να προκληθεί εσωστρέφεια και πανικός στην ομάδα από την αποχώρηση του Σέρβου γκολτζή.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αφού με τα δικά του γκολ ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει 21 από τους 38 βαθμούς που έχει ως τώρα στο πρωτάθλημα (+ οι 2 που του είχαν αφαιρεθεί από πέρυσι) και προπορεύεται στην κούρσα του τίτλου.

Και εξακολουθεί να παραμένει πρωταγωνιστής, αφού από την ημέρα που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Αλ Ιτιχάντ, ότι γράφεται για τον Σέρβο στο διαδίκτυο γίνεται viral σε ελάχιστα λεπτά.

Ο αποχωρισμός του οργανισμού ΠΑΟΚ από μία τέτοια προσωπικότητα μόνο εύκολος δεν είναι. Γι αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει από… χθες! Ή τουλάχιστον από την στιγμή που στον ΠΑΟΚ κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει γυρισμός.

Σε αυτές τις περιπτώσεις και προκειμένου να αποφευχθεί οπωσδήποτε η εσωστρέφεια στην ομάδα, οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται άμεσα.

Σωστά λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης δεν έκανε το ραντεβού με τον Πρίγιοβιτς, καθώς ο παίκτης δεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με την ολοκλήρωση της διήμερης άδειας που του δόθηκε.

Η απόφαση του Σέρβου ήταν αυτή που ενδεχομένως των 99% των επαγγελματιών αθλητών θα είχε λάβει. Το θέμα είναι πλέον η απόφαση που θα πάρει ο ΠΑΟΚ για να συνεχίσει χωρίς τον Πρίγιοβιτς.

Το «ουδείς αναντικατάστατος» του Γιώργου Σαββίδη στο instagram ενόχλησε τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος έπαψε να ακολουθεί τον λογαριασμό του αντιπροέδρου. Αλλά αυτό ισχύει παγκοσμίως. Ουδείς είναι αναντικατάστατος!

Η ίδια η ζωή είναι αυτή που μας δείχνει τον δρόμο. Ο Πρίγιοβιτς τον βρήκε ξαφνικά μπροστά του στρωμένο με πετροδόλαρα! Και τον ακολούθησε.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διατηρήσει τον δικό του, όπως τον άφησε βηματίζοντας παρέα με τον Πρίγιοβιτς. Στηρίζοντας όμως, την επόμενη επιλογή του, όπως στήριξε τον Σέρβο επιθετικό.

Αν η ζωή δεν ήταν γεμάτη εμπόδια και διαρκή «πάνω-κάτω», θα είχε ελάχιστη… νοστιμιά. Το επίπεδο, η ευθεία γραμμή (αν προτιμάτε) λίγους συγκινεί.

Ο Μπεργκ, ο Κουλούρης ή όποιος άλλος κληθεί λίαν συντόμως να κάνει τη δουλειά του πρώην «Μέγα Αλέξανδρου» του ΠΑΟΚ, πρέπει να νιώσει το ίδιο «οικεία» με τον Πρίγιοβιτς, ανεξάρτητα από αν θα καταφέρει να μπει γρήγορα στα… παπούτσια του.

Γιατί δεν είναι μόνο το θέμα «χημεία ομάδας», αλλά το σύνολο της ορθής αντίδρασης, που θα αποκλείει τον πανικό του οργανισμού. Είτε πρόκειται για τον ΠΑΟΚ, είτε για όποια άλλη ομάδα στη θέση του ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.