Αποχαιρετώντας το απρόβλεπτο!

Ο Μάρτιν Τόνσο δεν είναι κάτοικος Τρίπολης και ο Αστέρας αποχαιρετά κάτι παραπάνω από έναν παίκτη. Γράφει ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Ο Μάρτιν Τόνσο σύντομα θα φορέσει τη φανέλα του Άρη για πρώτη φορά, βάζοντας επίσημα τέλος στη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης, στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός έχοντας θέσει ως όρο τη χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του, χρησιμοποίησε το εξαιρετικό πρώτο γύρο με τους “κιτρινομπλέ” ως σκαλοπάτι για την εύρεση του επόμενου εργοδότη, λειτουργώντας επιείκως επαγγελματικά, αυστηρώς… μισθοφορικά.

Ο Αστέρας Τρίπολης αφήνοντας το καλοκαίρι στο “παρα πέντε” την πλήρωση του ρόστερ, προφανώς δεν μπόρεσε να αρνηθεί τη χρήση της συγκεκριμένης ρήτρας. Μια πιο προσεγμένη μεταγραφική τακτική θα είχε ενισχύσει τον Αστέρα και τον τότε προπονητή του, Σάββα Παντελίδη. Ο έμπειρος τεχνικός φεύγοντας στη μέση της σεζόν από την Τρίπολη, φρόντισε να ξαλαφρώσει την τέως ομάδα του από το πιο ακριβό “ασημικό”, σε μια κίνηση που έχει ενοχλήσει πολλούς στην Αρκαδία.    

H ομάδα του Παράσχου έκανε το πρώτο βήμα χωρίς τον Τόνσο απέναντι στον ΠΑΟΚ, παίζοντας με τον Ματίας Ιγκλέσιας μπροστά από τους Μουνάφο και Βαλιέντε σε έναν μακρινό ρόλο από την τωρινή φυσική του κατάσταση. Η συγκεκριμένη τριάδα έχει περισσότερη δύναμη σε σχέση με εκείνη με τον Τόνσο, όμως της λείπει η δημιουργία και οι εναλλακτικές λύσεις. Η απόκτηση παίκτη ή η αναβάθμιση του Ρόλε είναι επιτακτική, καθώς η αποχώρηση του Τόνσο, έρχεται πριν τον αγωνιστικό ανήφορο των συνεχόμενων αναμετρήσεων με ομάδες από το επάνω ράφι! 

Ο Αστέρας χάνει το “απρόβέπτο” που έδινε ο Τόνσο στο παιχνίδι της ομάδας και όχι μόνο τα τέσσερα γκολ και τις τρεις ασίστ που μετρούσε μέχρι σήμερα. Τα συγκεκριμένα στατιστικά θέλουν τον Αργεντίνο μέσα στους δέκα (!) από τους 18 βαθμούς των Αρκάδων, κάτι που δείχνει πόσο ζωτικής σημασίας ήταν η παρουσία του στο ρόστερ των “κιτρινομπλέ”. Τυχούσα κατρακύλα του Αστέρα, μετά το εντυπωσιακό 4×4 μετά την έλευση του Παράσχου, θα έχει προφανώς ονοματεπώνυμο. 

ΥΓ. Λίγες εβδομάδες μετά την “γκρίνια” του Τόνσο προς τον Παντελίδη, ως μέλος της παρέας των Αργεντινών του Αστέρα, τίθεται και πάλι υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού. Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν!
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.