Πίστη στο πρότζεκτ

Η διαδρομή από τον παράδεισο στην κόλαση πολλές φορές είναι μικρότερη από αυτή που δημιουργεί μέχρι και η φαντασία μας.

Πέρυσι η Τότεναμ έκανε μια από τις κορυφαίες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς λιγκ όπου ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ.
Τερμάτισε στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας στην Πρέμιερσιπ εξασφαλίζοντας θέση στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ (είναι στον όμιλο του Ολυμπιακού) και έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο συνδυάζοντάς του με αποτελέσματα. 

Αποτέλεσμα των παραπάνω γεγονότων ήταν να… φιγουράρει το όνομα του Ποκετίνο ανάμεσα σε αυτά των κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης.
Λίγους μήνες μετά, η ποδοσφαιρική πραγματικότητα στο Λονδίνο είναι εντελώς διαφορετική.
Οι πετεινοί έχουν δώσει 17 αγώνες από το ξεκίνημα της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και κάθε άλλο παρά… εντυπωσιάζουν τα πλήθη τόσο με την αγωνιστική εικόνα όσο και με τα αποτελέσματά τους.
Η ομάδα του Ποκετίνο μετρά 5 νίκες σε 17 αγώνες (3 στο πρωτάθλημα και 2 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα).

Επίσης έχει 6 ισοπαλίες. Όλες με γκολ η μία από αυτές στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό.  Ακόμη δύο εντός έδρας με Γουότφορντ και Σέφιλντ Γιουνέιτεντ, ομάδες που προφανώς και σε θεωρητικό επίπεδο θα έπρεπε να κερδίζει αν θέλει να είναι στην 4αδα του βαθμολογικού πίνακα.
Είναι 14η στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ. Έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και 11 κάτω από την 4η της βαθμολογίας Μάντσεστερ Σίτι.
Έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μόλις 5 φορές. Μία εκ των οποίων σε αγώνα του Λιγκ Καπ με αντίπαλο την Κόλτσεστερ, ομάδα της 2ης κατηγορίας της Αγγλίας… κοινώς 4ης Εθνικής, από την οποία αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Όπως είναι λογικό η τιμή των… μετοχών του Ποκετίνο έπεσε. Η Τότεναμ αναζητά το παραμικρό θετικό σερί αποτελεσμάτων προκειμένου να αλλάξει η ψυχολογία εντός και εκτός ομάδας.
Όσο για τη διοίκηση, στηρίζει το έργο του ανθρώπου που πέρυσι πέτυχε πολλά και έκανε την ποδοσφαιρική Ευρώπη να μιλά για τους Λονδρέζους όχι μόνο για την παρουσία τους στον τελικό της Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ, αλλά κυρίως για το ποιοτικό ποδόσφαιρο που πρόσφερε απλόχερα σε κάθε ουδέτερο παρατηρητή.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.