Ένας… ήρεμος Χατζηγιοβάνης έφερε την άνοιξη!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τον... απελευθερωμένο Χατζηγιοβάνη και τη μεγάλη του συμμετοχή στη σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Μονάχα ο ίδιος ο Χατζηγιοβάνης γνωρίζει πόσο δύσκολο ήταν το διάστημα που προηγήθηκε μέχρι τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και πόσο μεγάλη πίεση αισθάνθηκε από τα δεκάδες δημοσιεύματα, αλλά και την κριτική των φιλάθλων. Όμως το… σίριαλ είχε τελικά happy end και αυτή η εξέλιξη ήταν αρκετή για να δώσει… φτερά στα πόδια του Μυτιληνιού  εξτρέμ. Αν και είχε πάνω από ένα μήνα να αγωνιστεί, ο Χατζηγιοβάνης ήταν “όαση” στο Περιστέρι και η εξαιρετική του εμφάνιση αρκετή για να φύγει ο Παναθηναϊκός με το “τρίποντο” από μια δύσκολη έδρα.

Ξεφορτώθηκε μετά από μήνες το μανδύα του στρες και απαλλαγμένος από το άγχος… πέταγε στο ματς με τον Ατρόμητο! Ο απελευθερωμένος, αλλά και ήρεμος πια, Χατζηγιοβάνης, έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας του. Τόσο με το σημαντικό και όμορφο γκολ που σημείωσε, όσο και με την… κεφάτη του παρουσία στο γήπεδο.

Ο Χατζηγιοβάνης έφερε την… άνοιξη στους Πράσινους και έβγαλε την ομάδα του από τη “χειμερία νάρκη” με την ενέργεια, τη διάθεση και την ποιότητα που είχε στο ματς με τον Ατρόμητο. Βέβαια δεν αρκεί μονάχα ένας ποδοσφαιριστής για να κερδίσει μια ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και ο Παναθηναϊκός πέτυχε το στόχο νίκης για έναν απλό λόγο. Οι παίκτες του έμειναν προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους και απέφυγαν τα περιττά ρίσκα! 

Στο πρώτο μέρος οι Πράσινοι ήταν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και το γκολ που σημείωσαν στο φινάλε του ημιχρόνου, έμοιαζε με… αγχολυτικό. Κάτι τα πολλά εφετινά παθήματα, κάτι το ένστικτο αυτοσυντήρησης και στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού οπισθοχώρησαν αρκετά, έδωσαν χώρο στον αντίπαλο και προσπάθησαν κυρίως να διαχειριστούν το σκορ και λιγότερο να “κλειδώσουν” τη νίκη. Όμως τούτη την περίοδο το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι τα αποτελέσματα. Η ουσία. Οι βαθμοί. Το Τριφύλλι έκανε αυτό που έπρεπε στο Περιστέρι, ανέκτησε λίγη από τη… χαμένη του αυτοπεποίθηση και (ξανά) κέρδισε έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.