Πρέπει να είναι… Ατρόμητος στο Περιστέρι κόντρα στον Αναστασίου

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τα... παιχνίδια των Μοιρών, την αναμέτρηση των πρώην Δώνη και Αναστασίου, αλλά και την ανάγκη που έχει ο Παναθηναϊκός για τους τρεις βαθμούς.

Μερικές φορές οι Μοίρες σκαρφίζονται περίεργα… παιχνίδια. Να, όπως αυτό που θα δούμε το βράδυ στο Περιστέρι με δύο… πρώην να συναντιούνται για πρώτη φορά ως “τιμονιέρηδες” των ομάδων τους στα ελληνικά γήπεδα. Στη μια πλευρά ο Γιάννης Αναστασίου, προπονητής πλέον του Ατρόμητου και για μια διετία και… κάτι στο τιμόνι του Παναθηναϊκού. Κι ο τελευταίος που πήρε τίτλο με το Τριφύλλι…  

Στην άλλη πλευρά ο Γιώργος Δώνης, “κάτοικος” Περιστερίου για τρία χρόνια και νυν τεχνικός του Τριφυλλιού. Ο Αναστασίου θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τους Πράσινους σε επίσημο παιχνίδι ως προπονητής. Ανεπίσημα το είχε κάνει όταν βρισκόταν στον πάγκο της Κορτράικ. 

Ο Δώνης έχει… συνηθίσει να βρίσκει απέναντι του τον Ατρόμητο, όμως πάντα θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για έναν άνθρωπο που πέρασε όμορφες στιγμές στα δυτικά προάστια. Και οι δυο προπονητές θα αναμετρηθούν για “παρθενική” φορά σε αγώνα και 21 χρόνια μετά στα ελληνικά γήπεδα! Εκτός αν μετράει η παρουσία του Αναστασίου στο τεχνικό τιμ του Τεν Κάτε, όταν ο Παναθηναϊκός είχε κοντραριστεί με τον Ατρόμητο του Δώνη στο “κύκνειο άσμα” του Ολλανδού στην Ελλάδα. 

Αναστασίου και Δώνης αναμετρήθηκαν για τελευταία φορά τον Μάιο του 1998, ως ποδοσφαιριστές, σε ένα παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ στο Ηράκλειο, όταν ο πρώτος είχε σκοράρει στο “Θ. Βαρδινογιάννης”. Από τότε, ο καθένας ακολούθησε το δικό του δρόμο και τώρα συναντιούνται σε αυτό το “μονοπάτι” με τον ίδιο στόχο. Τη νίκη. 

Για τον Παναθηναϊκό είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και μεγάλου βαθμού κινδύνου. Το πρώτο μετά το… ηλεκτροσόκ της απομάκρυνσης Νταμπίζα, το πρώτο μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη και το τεράστιο πισωγύρισμα που έκανε το Τριφύλλι… Ένα ματς στο οποίο ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει ότι είναι… Ατρόμητος για να πάρει τους τρεις βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.