Ο Πούγγουρας είναι ο… MIP του Παναθηναϊκού!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει για τον Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος παίρνει με την αξία του το... βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη του Παναθηναϊκού.

Δεν είναι όλα… μαύρα και άραχνα στον Παναθηναϊκό. Αν και τα αποτελέσματα στην εκκίνηση της σεζόν είναι από αρνητικά ως… ντροπιαστικά και η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του Δώνη θυμίζει περισσότερο ένα σύλλογο που μάχεται για την παραμονή του στην κατηγορία και όχι ένα κλαμπ που είναι υποχρεωμένο από τη σπουδαία του ιστορία να κάνει πρωταθλητισμό και να πρωταγωνιστεί, υπάρχουν και μικρά “κέρδη”. Ένα από αυτά είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας και η θετική παρουσία του στα εφετινά παιχνίδια του Τριφυλλιού. 

Είναι ακόμα αρκετά νωρίς στη σεζόν για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, όμως ο 24χρονος Λαρισαίος αμυντικός μπορεί ήδη να πάρει σπίτι του το βραβείο του Most Improved Player (πιο βελτιωμένου παίκτη) του Παναθηναϊκού. Γιατί η διαφορά του εφετινού – γεμάτου αυτοπεποίθηση – Πούγγουρα με τον περσινό “ψαρωμένο” στόπερ είναι… χαοτική. Και μην νομίζετε ότι ξαφνικά ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός του Τριφυλλιού έμαθε καλά τα μυστικά της μπάλας ή ότι μέσα σε ένα καλοκαίρι έγιναν… θαύματα! 

Όλα είναι θέμα σκληρής δουλειάς, επιμονής και εμπιστοσύνης. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας πείσμωσε μετά την περσινή μεταβατική σεζόν του στον Παναθηναϊκό, έσκυψε το κεφάλι, δούλεψε… διπλάσια, έκανε εξαιρετική προετοιμασία, απέκτησε σταδιακά την εμπιστοσύνη του Δώνη και τον απαραίτητο αγωνιστικό ρυθμό και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο. 

Δυναμικός στις προσωπικές “μονομαχίες”, καλές τοποθετήσεις στα μετόπισθεν, σωστές αποφάσεις και μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Σε ολόκληρη την περσινή σεζόν, ο Πούγγουρας αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και είχε 941 λεπτά συμμετοχής, ενώ φέτος μετράει ήδη 6/6 και είναι ένας από τους τρεις παίκτες του Τριφυλλιού που δεν έχει χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα! 

Πάντα κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις. Τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα έχει κερδίσει άλλο έναν αξιόπιστο αμυντικό, ο οποίος δείχνει με την αγωνιστική του παρουσία και το “δέσιμο” που έχει με τον έμπειρο Σχένκεφελντ ότι μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα στο μέλλον και να βοηθήσει τους Πράσινους να πετύχουν τους στόχους τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.