Ζωή στον Άρη

Ο Ολυμπιακός για να βρει... ζωή ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και στον "πλανήτη" Άρη.

Μετά την εμπειρία του “Ράικο Μίτιτς” οι ερυθρόλευκοι προσγειώνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη. Η ήττα με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν η πρώτη ενός εντυπωσιακού ξεκινήματος των φετινών υποχρεώσεων. 

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε μαζεμένα σε ένα ματς, όσα γκολ έχει δεχτεί σε όλη τη σεζόν, αντιμετωπίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα τον παθιασμένο αντίπαλο του. Όλα αυτά από τον… “Ολυμπιακό Β'”, καθώς ο Μαρτίνς προχώρησε σε εκτεταμένο rotation τη στιγμή που κάνεις δεν το περίμενε. Γιατί όμως να μην το περιμένουμε; Διοίκηση και προπονητής επανειλημμένα έχουν αναφέρει πως προτεραιότητα αποτελεί το πρωτάθλημα. 

Επίσης δεν επέλεξε “άγουρα” παιδιά από την Ακαδημία, αλλά μονάδες που θα έχουν πλούσιο ρόλο στον φετινό μαραθώνιο. 

Την ώρα που οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, έχουν αποφύγει την ευρωπαϊκή φθορά και φιλοδοξία, οι Πειραιώτες πρέπει για ορισμένους να συνεχίσουν ένα τρελό νικηφόρο σερί εντός και εκτός συνόρων με 11-14 παίκτες. Ψυχραιμία παιδιά!

Ο Ολυμπιακός έχασε στις λεπτομέρειες τη νίκη στο Βελιγράδι και είδε τη διαφορά του σκορ να φτάνει στο 3-1 μέσα σε πέντε λεπτά “τρικυμίας”.

Η ομάδα του Μαρτίνς είναι η ομάδα των προκρίσεων, είναι η ίδια που έχει επαναφέρει τη ζεστασιά στην εξέδρα του “Γ. Καραϊσκάκης”, όμως η έλλειψη τίτλων της αφαιρεί σε μονάδες αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης. Θα ψάξει ζωή στον Αρη, κόντρα σε μια ομάδα επιθετική, μπριόζα και απερίσκεπτη.

Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, όσο κι αν φαντάζει ευεργετική η διακοπή που ακολουθεί, η επανεκκίνηση με τις αναμετρήσεις κόντρα ΟΦΗ, Μπάγερν και ΑΕΚ θα γιγαντώσει τα αποπνικτικά “πρέπει”, που ποτέ δεν ευνόησαν μια δημιουργική ομάδα όπως αυτή του Μαρτίνς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.