“Χαμένος” είναι ο Χατζηγιοβάνης από αυτή την ιστορία

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το... σίριαλ Χατζηγιοβάνη, τους λανθασμένους χειρισμούς και την αναμενόμενη... ήττα του Μυτιληνιού εξτρέμ.

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και στην περίπτωση του… σίριαλ Χατζηγιοβάνη δεν μπορεί να έχει άδικο μονάχα ο Μυτιληνιός εξτρέμ. Έγιναν αρκετά τους προηγούμενους μήνες για να φτάσει αυτή η “σχέση” στα άκρα και το… σχοινί είναι πλέον έτοιμο να σπάσει. Γιατί καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει σε αυτή την περίεργη διελκυστίνδα. 

Νομίζω ότι τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Χατζηγιοβάνης έχουν κάνει λάθη στους χειρισμούς τους και έφτασαν μέχρι εδώ. Οι Πράσινοι μπορούν να ακολουθήσουν ένα διαφορετικό και πιο “φιλικό” δρόμο στις συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και ο 22χρονος επιθετικός θα μπορούσε να ήταν εξ’ αρχής ξεκάθαρος στην πρόθεση του. Το “ίσως και θέλω να μείνω, ίσως και να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό”, δεν υπάρχει. 

Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι ο Χατζηγιοβάνης και έχει το δικαίωμα να αξιολογήσει τον εαυτό του και την αξία του στην τιμή που επιθυμεί. Προφανώς και ο ίδιος θεωρεί ότι αξίζει να αμείβεται με περισσότερα χρήματα από τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος έχει κάνει πιο σταθερή πορεία στον Παναθηναϊκό και είναι προ των πυλών της Εθνικής ομάδας. Δικαίωμα του! Όμως είναι και δικαίωμα του Παναθηναϊκού να προτείνει στον παίκτη ένα συμβόλαιο δίκαιο, το οποίο δεν θα κάνει… άνω κάτω τα αποδυτήρια και θα διατηρήσει τις ισορροπίες στο Κορωπί. 

Κάποιοι παίκτες επιλέγουν σε αυτή την… εύθραυστη ποδοσφαιρικά ηλικία μικρότερες απολαβές με ανταμοιβή την εξέλιξη τους. Όπως για παράδειγμα ο Μπουζούκης, ο οποίος αρνήθηκε προτάσεις με πολλά περισσότερα χρήματα, προκειμένου να μείνει στον Παναθηναϊκό, να “ψηθεί” και να προετοιμαστεί για το – αναμενόμενο – επόμενο βήμα. Ο Χατζηγιοβάνης επέλεξε να βάλει μπροστά το οικονομικό και σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό του συμφέρον. Γιατί το σενάριο πολύμηνης αγωνιστικής απραξίας είναι υπαρκτό και ένα μεγάλο πισωγύρισμα στην πορεία του. 

Σε κάθε περίπτωση, εδώ δεν υπάρχει win – lose situation, αλλά lose – lose situation. Γιατί νομίζω ότι και οι δύο πλευρές θα βγουν χαμένες από αυτή την ιστορία και πολύ περισσότερο ο Χατζηγιοβάνης. Ο Παναθηναϊκός θα βρει και άλλους… Χατζηγιοβάνιδες, θα βγάλει και άλλα ταλέντα, θα συνεχίσει να “παράγει” ποδοσφαιρικό “χρυσό”. Όμως ο Χατζηγιοβάνης δύσκολα θα βρει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια ομάδα με την ιστορία και το μέγεθος του Παναθηναϊκού… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.