Το πρώτο ημίχρονο δίνει πρόκριση

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης με την Κράσνονταρ.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει μπει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με την Κράσνονταρ απόψε στις 10, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα που μέχρι στιγμής έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο κατώφλι των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Όπως αναφέραμε και χθες μέσα από το novasports.gr οι εκλεκτοί του Μαρτίνς θα είναι οι Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά και Γκερέρο. Ένα μικρό παραθυράκι μένει ανοικτό για την αξιοποίηση του Ραντζέλοβιτς στην αρχική σύνθεση, ωστόσο ο Σέρβος ακόμα και αν δεν ξεκινήσει θα πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Μαρτίνς έχει κατευθύνει τους ποδοσφαιριστές του, ωστέ να προσέξουν ιδιαίτερα το ξεκίνημα της αναμέτρησης, καθώς η Κράσνονταρ στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της στην έδρα της, φροντίζει να βρίσκει σκορ από τα πρώτα λεπτά των αναμετρήσεων. Συγκεκριμένα από τα τέσσερα μέχρι στιγμής παιχνίδια της σε Ρωσία και Ευρώπη, έχει σκοράρει τις τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο. Όταν βρίσκει δρόμο προς τα δίκτυα στο πρώτο μέρος, τότε φτάνει και στη νίκη! Επίσης από τα τέσσερα αυτά ματς, στα δύο έχει σκοράρει πριν το 20λεπτο. 

Μέλη του τεχνικού επιτελείου των ερυθρόλευκων μετά τα πρώτα λεπτά της λήξης του θριάμβου με 4-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης” επί της Κράσνονταρ, έλεγαν πως “το ματς έληξε 0-0” και πως “δεν πρέπει να πιστέψουμε πως προκριθήκαμε από τώρα, γιατί αν πάμε έτσι στη Ρωσία, θα φάμε δύο γκολ στο μισάωρο και μετά τα γόνατα θα τρέμουν”. 

Είναι κάτι που ανέφερε στην ομιλία του στα αποδυτήρια ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς και όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Γκιλιέρμε κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών για τη Ρωσία, οι ποδοσφαιριστές το έχουν εμπεδώσει απόλυτα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.