Τι μας “δίδαξε” ο Μαρτίνς

Λίγες πριν την πρώτη εβδομάδα φωτιά της σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς αποσαφήνισε τη φιλοσοφία του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Πέδρο Μαρτίνς με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ειπώθηκαν πολλά, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ. Τα πιο σημαντικά στοιχεία της κουβέντας με τον Πορτογάλο τεχνικό των Πειραιωτών, συμπυκνώνονται στα στοιχεία της φιλοσοφίας του, που γίνονται πιο ισχυρά, καθώς και ο ίδιος μένει για δεύτερη σεζόν στο τιμόνι. 

Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα Ελλάδας και με κάθε κόπο και θυσία πρέπει οι ερυθρόλευκοι να τερματίσουν στην πρώτη θέση. Όταν ένας προπονητής βάζει στη ζυγαριά πιθανή διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα και στο ζύγι κερδίζει το δεύτερο, τότε αυτό τα λέει όλα!

Οι θέσεις ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά είναι σχετικές. Η υπεραρυθμία στη μεσαία γραμμή, θα μεταφέρει ποδοσφαιριστές στην επίθεση, κάνοντας τον Ολυμπιακό πιο ευέλικτο και λιγότερο εξαρτημένο από πρόσωπα.  

Οι θέσεις των ποδοσφαιριστών δεν είναι δεδομένες και όσοι πήραν την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα πρέπει να θεωρούνται αναντικατάστατοι, ούτε όσοι έχουν μείνει στον πάγκο μέχρι στιγμής… ξοφλημένοι! Όλοι στην πρίζα για την απαιτητική σεζόν που διανύουμε. 

Ο ίδιος θεωρεί πως έχει γίνει πιο… σοφός στη διαχείριση των παιχνιδιών και των αποτελεσμάτων, ακόμα και σε ματς υψίστης σημασίας. 

Οι νέοι παίκτες δεν αποτελούν στοιχήματα για τον ίδιο, αλλά σχεδόν σίγουρες επιλογές που μπορεί να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Το μέλλον του ο Μαρτίνς δεν θέλει να το σκέφτεται, καθώς ξέρει πως όλα θα κριθούν μέσα σε λίγους μήνες και το εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργήσει με τις επιτυχίες γύρω από το όνομα του, μπορεί να αντιστραφεί. Προτεραιότητα για τον Πορτογάλο είναι κάθε φορά το επόμενο ματς, αρχής γενομένης από αυτό με τον Βόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τις πιο “πιασάρικες” ατάκες του Πορτογάλου κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.