Έμεινε στην… προετοιμασία

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την "άχρωμη" πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στη Λαμία.

Όσο καλή και γοητευτική ήταν η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα φιλικά προετοιμασίας, άλλο τόσο “άχρωμη” και ανιαρή ήταν στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Οι Πράσινοι δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και τις προσδοκίες των φιλάθλων του συλλόγου, εμφανίστηκαν στη Λαμία “άνευροι” και με μια εμφάνιση κατώτερη του αναμενόμενου, έχασαν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Σε ένα ματς που ΕΠΡΕΠΕ να κερδίσουν για πολλούς λόγους. Για την κακή τους παράδοση και τα πρόσφατα… παθήματα από τη Λαμία, για το νέο ξεκίνημα που θέλουν να κάνουν και τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει, για την ψυχολογία τους, για την αξία που έχουν οι βαθμοί, για τον κόσμο και άλλους χίλιους δύο λόγους! 

Κι όμως, οι παίκτες του Δώνη έμειναν στην… προετοιμασία, δεν είχαν “τσαμπουκά” και πείσμα, έδειξαν αρκετή υπεροψία και το… πλήρωσαν. Αν και ο Παναθηναϊκός φαινόταν στο γήπεδο πως είναι μια ομάδα καλά δουλεμένη και με συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι του, όλα έγιναν στο… slow motion και το αργό τέμπο του Παναθηναϊκού ήταν… βούτυρο στο ψωμί των γηπεδούχων. Η Λαμία “μπλόκαρε” τις πτέρυγες του Τριφυλλιού, οι Πράσινοι αναγκάστηκαν να παίξουν περισσότερο από τον άξονα και εκεί φάνηκε μια σημαντική αδυναμία στο παιχνίδι της ομάδας του Δώνη.

Η μπάλα με δυσκολία πήγαινε στην επίθεση, τα χαφ σπάνια πατούσαν περιοχή, ο Παναθηναϊκός δεν είχε την απαραίτητη “φαντασία” στο παιχνίδι του και το αποτέλεσμα ήταν να μην απειλήσει, όσο θα έπρεπε, την αντίπαλη ομάδα και να μην δημιουργήσει αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της Λαμίας. 

Τα “βαριά χαρτιά” του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα τους, ο Δώνης δεν βοήθησε ιδιαίτερα με τις αλλαγές του (δεν έκανε ποτέ τρίτη κίνηση από τον πάγκο) και άργησε να τροποποιήσει το αγωνιστικό του πλάνο και οι Πράσινοι πήραν με το… καλημέρα στο πρωτάθλημα ένα γερό μάθημα. 

Ο φιλότιμος Πούγγουρας και ο μαχητικός Δώνης ήταν οι μοναδικοί παίκτες του Παναθηναϊκού που ξεχώρισαν σε ένα μέτριο παιχνίδι. Ο Διούδης χρεώνεται το σοβαρό λάθος στη φάση του γκολ, ο Γιόχανσον ήταν “σκιά” του εαυτού του, ο Κολοβέτσιος ήταν σταθερός, ο Ινσούα δεν βρήκε χώρους, ο Κουρμπέλης έκανε αρκετή δουλειά, αλλά ήταν νευρικός όταν χρειάστηκε να “φτιάξει” παιχνίδι, ο Ζαχίντ είχε μονάχα κάποιες μικρές εκλάμψεις στο ματς, ο Κολοβός δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο για να “σπάσει” το αμυντικό τείχος των γηπεδούχων, ο Χατζηθεοδωρίδης συνάντησε αρκετές δυσκολίες στην πτέρυγα του και ο τραυματίας Μακέντα δεν ήταν εφικτό να σηκώσει όλο το βάρος στην επίθεση. Προσπάθησε ο Μπουζούκης να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα στο μικρό διάστημα που συμμετείχε στο παιχνίδι, ενώ ο Μολό είχε όρεξη, αλλά καθόλου ουσία στο παιχνίδι του.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.