Ο Σιλβίνιο χάνει με στιλ…

Ο Ισίδωρος Πρίντεζης σχολιάζει στο προσωπικό του blog το ντέρμπι της Λιόν με την Παρί και τα κόλπα του Σιλβίνιο που βραχυκύκλωσε την ομάδα του.

O Σιλβίνιο ξέρει καλά ότι με νίκη η ομάδα του είναι στον πόντο από την κορυφή και την Παρί και ξαναμπαίνει σε υψηλές τροχιές πρωταθλήματος, μετά τα στραβοπατήματα με Μονπελιέ (1-0 ήττα), Μπορντό (1-1) και Αμιάν (2-2) και το εντός έδρας 1-1 με τη Ζενίτ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σιλβίνιο ξέρει καλά ότι η Λιόν έχει dna πρωταθλήτριας ομάδας, παίζει παραδοσιακά 4-3-3 από την εποχή του Ντομενέκ, το είδε άλλωστε στα δυο πρώτα ματς της σεζόν, με το 3-0 απέναντι στη Μονακό και το 6-0 απέναντι στην Ανζέ, με Τραορέ και Ντεπάι να είναι εξαιρετικοί στις πτέρυγες και τον Ντεμπελέ αποτελεσματικό στην επίθεση.

Ο Σιλβίνιο ξέρει καλά ότι η Παρί προέρχεται από το 3-0 με τη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αγωνίζεται στο «Γκρουπαμά» χωρίς Καβάνι, Σαράμπια, Ντράξλερ, Εμπαπέ και Ικάρντι! Με τον Τσουπό-Μοτίνγκ στην κορυφή της επίθεσης. Και με τον φορμαρισμένο Βεράτι στον πάγκο, αν και τιμωρημένος για το μεσοβδόμαδο ματς πρωταθλήματος με της Ρενς του Τάσου Δώνη στο Παρίσι.

Ο Σιλβίνιο ξέρει καλά ότι η Λιόν του Ζενεζιό, ασταθής, απρόβλέπτη, απείθαρχη, την τελευταία διετία πάντως την πρωταθλήτρια Παρί στην έδρα της τη νίκησε με 2-1 και μάλιστα με εξαιρετική εμφάνιση. Και πάνω-κάτω με το ίδιο ρόστερ ποδοσφαιριστών στην επίθεση.

Και τι κάνει λοιπόν ο Σιλβίνιο που φρόντισε στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς να βάλει πλαίσιο στη φαντασία των μεσοεπιθετικών του («θέλω πειθαρχία, τι θα πει τέσσερις επιθετικοί σε ελεύθερους ρόλους;»);

Ο Βραζιλιάνος προπονητής παρατάσσει τη Λιόν με τρία στόπερ, πέντε δηλαδή αμυντικούς, τρία κεντρικά χαφ και δυο επιθετικούς, δηλαδή τον Ντεμπελέ στην κορυφή και περιφερειακά στην επίθεση τον Ντεπάι, ό,τι καλύτερο έχει η ομάδα του στα εξτρέμ.

Και τι συμβαίνει στο πρώτο ημίχρονο (0-0); Η Παρί κάνει ρεκόρ τελικών προσπαθειών σε ένα ματς, 13! Και τελειώνει το ματς με 21 τελικές, έναντι 12 και ένα καταπληκτικό γκολ νίκης του Νεϊμάρ. Οι τελικές της Λιόν στην εστία; 0! Δηλαδή αν έπαιζαν Καβάνι και Ικάρντι και Εμπαπέ, ο Σιλβίνιο τι ακριβώς θα έκανε;

Ο Σιλβίνιο ξέρει καλά ότι η Λιόν έπαιξε για να μη χάσει. Και έχασε. Με στιλ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.