Η αρχή είναι τα πάντα

Ο Αποστόλης Λάμπος εξηγεί γιατί για τον Πανιώνιο το ματς της πρεμιέρας απέναντι στον Βόλο είναι πολλά περισσότερα από το ήμισυ του παντός.
Δημοσίευση: 24/08/2019 - 19:57
Για τον Πανιώνιο η αρχή του νέου πρωταθλήματος δεν είναι μόνο το ήμισυ του παντός. Είναι τα πάντα. Ο βραχνάς του -6 έχει ήδη βάλει τον Ιστορικό σε περιπέτειες πριν το πρώτο σφύριγμα της νέας σεζόν.

Απέναντι λοιπόν σε μια ομάδα που ξεκινά με τον ίδιο στόχο το πρωτάθλημα, τον Βόλο, κανείς στην Πλατεία δε μπορεί να σκεφτεί άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Δεν είναι τυχαίο ότι άπαντες στη Νέα Σμύρνη χαρακτηρίζουν το ματς "τελικό" παρά το ότι βρισκόμαστε μόλις στην πρώτη αγωνιστική.

Ο Άκης Μάντζιος, με το ρόστερ ανολοκλήρωτο, αλλά και με κάποιες σημαντικές προσθήκες έχει δουλέψει το σύνολό του με σκοπό να μπει στο ματς αυτό αποφασιστικά και με το "μαχαίρι στα δόντια".

Είναι από τα παιχνίδια που το καλό ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα στο βωμό του αποτελέσματος. Και αν μια ομάδα έχει ανάγκη τα αποτελέσματα στην αρχή αυτού του πρωταθλήματος περισσότερο από κάθε άλλο, τότε αυτή είναι ο Πανιώνιος. 

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να έχει κατασταλλάξει και στο αρχικό σχήμα θέλοντας να έχει η ομάδα του εμπειρία από τέτοια παιχνίδια ώστε να θέσει το ρυθμό στο ματς και να αποφύγει τα όποια λάθη.

Με την επιστροφή του Κότνικ, αυτός θα είναι στο τέρμα, ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου φαίνεται να έχουν το προβάδισμα με τον Παπαγεωργίου δεξιά και τον Σαραμαντά αριστερά.

Στο κέντρο του γηπέδου ο Μανιάτης με τον Κόρμπο και έναν εκ των Μαξίμοβιτς ή Άρτσε θα συνθέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Καμαρά, Τσιλούλης και Αραμπουλί έχουν το προβάδισμα για να πάρουν τις τρεις θέσεις της επίθεσης.