Αγωνιστική με μάχες σε όλα τα μέτωπα

Ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μάχες ομάδων της περιφέρειας και επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΚ. Η 4η αγωνιστική είναι προ των πυλών στα κανάλια Novasports και το ενδιαφέρον βρίσκεται σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα.

Στον Βόλο κοντράρονται δύο επαρχιακές ομάδες με εξαιρετική παρουσία στην εκκίνηση του εφετινού πρωταθλήματος. Βόλος και ΟΦΗ έχουν από δύο νίκες στο πρωτάθλημα, κυρίως όμως χαρακτηριστικό γνώρισμα του παιχνιδιού τους είναι η διάθεση για παραγωγή ποδοσφαίρου.

Ο Αστέρας είχε εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα και γνώρισε ήττες από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ξάνθη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές αναζητώντας στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του τους πρώτους βαθμούς για φέτος. Απέναντί του ο Ατρόμητος που επίσης δεν έχει νίκη, όμως έχει δύο βαθμούς στα πρώτα τρία ματς από ισάριθμες ισοπαλίες.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αναζητά τον πρώτο βαθμό του, αφού γνώρισε τρεις ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια μέχρι τώρα. Επίσης μετρά μία νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια πρωταθλήματος. Απέναντί του θα βρεθεί η ΑΕΚ που μετά τη νίκη στην Τρίπολη και το άνετο 2-0 επί της Λαμίας στοχεύει στην 3η διαδοχική νίκη της.

Στη Λάρισα η ΑΕΛ υποδέχεται την Ξάνθη στην 2η κόντρα επαρχιακών ομάδων στην 4η αγωνιστική. Οι παίκτες του Γρηγορίου αναζητούν πρώτο τρίποντο στη σεζόν, ενώ η Ξάνθη αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής με τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Σπουδαίο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη καθώς στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να διατηρήσει το απόλυτο και να πετύχει την 4η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος. Ο «Δικέφαλος» είναι αήττητος στα τελευταία 38 παιχνίδια ανεξάρτητα από έδρα στο πρωτάθλημα, ενώ η τελευταία ομάδα που του έκοψε βαθμούς στην Τούμπα ήταν ο Άρης πέρυσι. Οι «κίτρινοι» απέτυχαν να νικήσουν στα πρώτα δύο παιχνίδια και ήταν καταιγιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Σημαντικότατο παιχνίδι (αν και νωρίς ακόμη στη σεζόν) για Λαμία και Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στα πρώτα τρία ματς παίζοντας κατά σειρά με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και ΑΕΚ. Ο Πανιώνιος ήταν κακός στην πρεμιέρα με τον Βόλο. Βελτιώθηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και νίκησε την ΑΕΛ την προηγούμενη εβδομάδα, φτάνοντας στο -3 καθώς ξεκίνησε τη σεζόν με αφαίρεση 6 βαθμών.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο διεξάγεται η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που ξεχωρίζει μαζί με τη μάχη της Τούμπας στο πρόγραμμα της 4ης ημέρας του πρωταθλήματος. ΟΙ «πράσινοι» έβγαλαν πολύ κακό πρόσωπο απέναντι στον Άρη και δεν έχουν νικήσει στα πρώτα τρία παιχνίδια της σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει το απόλυτο νικών στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και έρχονται από την εξαιρετική εμφάνιση και ισοπαλία απέναντι στην Τότεναμ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.