“Ξυπνητήρι” το ντέρμπι

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το ντέρμπι "αιωνίων" και το... ξυπνητήρι που χρειάζεται η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ασφαλώς και είναι έντονος ο προβληματισμός σε όλους όσοι βρίσκονται στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική κατάσταση του Τριφυλλιού και τα απογοητευτικά αποτελέσματα στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. 

Τόσο η ήττα – σοκ από τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο, όσο και το δυνατό “χαστούκι” από τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης” έχουν ταρακουνήσει για τα καλά τους Πράσινους, ενώ το “φεύγω – μένω” του Δώνη έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού. Όμως τα ντέρμπι “αιωνίων” είναι μια διαφορετική… ιστορία και ακόμα και αν έχουμε δει μέχρι τώρα τον χειρότερο Παναθηναϊκό της τελευταίας δεκαπενταετίας, όλα μπορούν να αλλάξουν το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Το ματς με τους “ερυθρόλευκους” είναι ξεχωριστό. Για όλους. Για τον προπονητή, τους παίκτες, τον κόσμο… Ακόμα και αν οι φίλοι του Τριφυλλιού είναι “παγωμένοι” και δεν θα δώσουν μαζικό “παρών” στο Στάδιο, ακόμα και αν ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την αποχή του από το παιχνίδι της χρονιάς.

Η ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα και η σπουδαιότητα που έχει το ντέρμπι “αιωνίων” είναι το… ξυπνητήρι που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να… ξυπνήσει από την ανεξήγητη καλοκαιρινή… νάρκη. Το κίνητρο είναι πάντα μεγάλο και τα οφέλη για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μπορούν να είναι πολλά στην περίπτωση που καταφέρει το Τριφύλλι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Είναι ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι το φαβορί στο ματς με βάση την εικόνα του στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, ωστόσο τίποτα δεν τελειώνει προτού… αρχίσει και οι Πράσινοι έχουν μπροστά τους μια σπάνια ευκαιρία για να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και να κάνουν το αναγκαίο… restart. 

Νομίζω ότι ο Δώνης και οι παίκτες του έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους με την εικόνα που έχουν δείξει μέχρι τώρα και οι θλιβερές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα δεν έχουν καμία, μα καμία σχέση με τη δυναμικότητα και την ποιότητα που έχει αυτή η ομάδα. Ήρθε η στιγμή για να πεταχτεί στον κάδο των αχρήστων το αποκρουστικό αγωνιστικό προσωπείο του Τριφυλλιού και να φανεί στο γήπεδο αυτό που όλοι προσδοκούν και περιμένουν από την αρχή της σεζόν… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.