Game on και τα μυαλά στα κάγκελα

Ο Νικήτας Αυγουλής ρίχνει μια πρώτη ματιά στις ομάδες της Ευρωλίγκας και περιμένει πως και πως τη σεζόν που είναι γεμάτη φαβορί και υπόσχεται θέαμα μεγατόνων.

Η Ευρωλίγκα πλησιάζει οι ομάδες έχουν φτιάξει τα ρόστερ τους και οι μάχες αναμένονται πιο καυτές από ποτέ. Όλες οι ομάδες έχουν ανέβει σε επίπεδο, άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο. Αυτό μπορεί να μην είναι απαραίτητα καλό για τις ελληνικές ομάδες είναι όμως, σίγουρα ό,τι καλύτερο για τα βράδια Πέμπτης και Παρασκευής. 

Η πρωταθλήτρια ΤΣΣΚΑ μπορεί να έχασε παίκτες, όμως, τους αντικατέστησε με σκοπό να έχει ακόμα πιο ξεκάθαρη λογική σε σχέση με πέρσι που έτσι κι αλλιώς έφτασε στην κορυφή. Οι Ρώσοι πλέον έχουν κλασικό σέντερ πλάτης, ενώ στην περίμετρο αντικατέστησαν την απαράμιλλη ποιότητα με πιο αυξημένα αθλητικά προσόντα. 

Η Ρεάλ έμεινε στα ίδια κι αυτό είναι αφενός πιο δύσκολο κι από τις καλύτερες μεταγραφές, αφετέρου έχει αποδείξει με τον συγκεκριμένο κορμό πόσο δύσκολο είναι να την περιορίσεις. 

Η Μπαρτσελόνα έριξε τα περισσότερα χρήματα από όλους μέσα στο καλοκαίρι κι αν δεν χαθεί μεταξύ φίρμας και εγωισμού θα είναι ομάδα όχι για φάιναλ φορ, αλλά για κορυφή. Ο Πέσιτς έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά του, σίγουρα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση, όμως, οι ισοροπίες θα είναι πολύ λεπτές. 

Η Φενέρ έβαλε έναν ακόμα ηγέτη στην μηχανή της, κρατόντας επίσης σε μεγάλο βαθμό τον κορμό που τα τελευταία χρόνια την οδηγεί ως τα φάιναλ φορ. Ο ηγέτης Ντε Κολό λοιπόν, που περίμενε μάταια το ΝΒΑ, μετακίμισε στην Πόλη για να δώσει στον Ομπράντοβιτς ό,τι δεν είχε κυρίως στα παιχνίδια που έκριναν τίτλους. 

Η περσινή εκπληκτική Εφές έμεινε στα ίδια και πρόσθεσε ακόμα μερικά όπλα στη μηχανή της, ενώ η Αρμάνι με τον Μεσίνα πλέον στο τιμόνι της ανέβασε κι εκείνη κατακόρυφα της μετοχές της. Ο Ιταλός πιο έμπειρος από ποτέ με εικόνες από το ΝΒΑ, αλλά και με την Ευρώπη ανέκαθεν στο βιογραφικό του θέλει να βρει μια θέση, όχι απλά στα πλέι οφ αλλά και στην τετράδα. 

Αν βάλουμε σε αυτούς την παραδοσιακή Μακάμπι που θα παίξει με σχεδιασμό Σφαιρόπουλου και με καλύτερο ρόστερ από πέρσι τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ελκυστικά. 

Κι όλα αυτά χωρίς να ασχοληθούμε ακόμα με τις ελληνικές ομάδες υπάρχουν τουλάχιστον επτά σύλλογοι που δεν θα ήταν έκπληξη να κατακτήσουν την κούπα. Αντιλαμβάνεστε τι μας περιμένει…   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.