Ο Δώνης το αλλάζει ή… αλλάζει!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει για την αγωνιστική κρίση του Παναθηναϊκού και την... τελευταία ευκαιρία του Δώνη για να "σώσει την παρτίδα".

Σε τούτη τη δύσκολη περίοδο για τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Είτε θα βρει τον τρόπο για να αλλάξει άμεσα την κατάσταση και να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, είτε θα χρειαστεί να ακολουθήσει ένα διαφορετικό μονοπάτι και να χωρίσει το δρόμο του με το Τριφύλλι. Αυτή είναι η πραγματικότητα και όποιος δεν βλέπει ή δεν αντιλαμβάνεται ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μάλλον εθελοτυφλεί. 

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι ο Δώνης είναι ο κύριος υπεύθυνος για την απογοητευτική παρουσία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, καθώς η διοίκηση και ο Νταμπίζας έχουν κάνει σημαντικά λάθη. Όμως το “Τρένο” έχει ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του και είναι τουλάχιστον ανησυχητικό το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει την αγωνιστική παρουσία του Παναθηναϊκού εδώ και έξι μήνες. Μην γελιόμαστε. Η εφετινή παρουσία του Παναθηναϊκού είναι ουσιαστικά η συνέχεια των περσινών κακών εμφανίσεων της ομάδας στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με ένα μικρό… καλοκαιρινό διάλειμμα στην προετοιμασία. Το ίδιο άνευρη, “άχρωμη” και υποτονική είναι η παρουσία του Παναθηναϊκού και φέτος. Η ουσιαστική διαφορά είναι φέτος οι Πράσινοι το… τερμάτισαν.  

Ακόμα και αν αποκτήθηκαν νέοι και εμπειρότεροι παίκτες για να καλύψουν κάποια “κενά”, ακόμα και αν ο Δώνης απέκτησε περισσότερες επιλογές και ανέβηκε το επίπεδο ανταγωνισμού στο Τριφύλλι, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται το ίδιο προβληματικός και προβλέψιμος στο παιχνίδι του. Ότι και αν έχει κάνει ο Δώνης από τον Γενάρη μέχρι τώρα, δεν του έχει βγει στο γήπεδο και δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι είναι κακός προπονητής, ότι δεν δουλεύει καλά ή ότι δεν έχει προσπαθήσει. Απλά δεν έχει καταφέρει να βρει τη “ρίζα” του προβλήματος. Και αυτό είναι το χειρότερο. Αν δεν ξέρεις το πρόβλημα, τότε πως θα το λύσεις; 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.