Ροκ εθνικό συγκρότημα

Ο Ισίδωρος Πρίντεζης γράφει στο προσωπικό του blog από το Μονπελιέ για την πρώτη νίκη της εθνικής ομάδας βόλεϊ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Aυτή η εθνική είναι μια ιστορία μόνη της. Μια ροκιά δυνατή. Ψυχοφθόρα.

Μαγκωμένη, πελαγωμένη στο πρώτο σετ, αδυνατεί να εκμεταλλευτεί τα ρουμανικά δώρα (χαμένα σερβίς) και χάνει με τη μίνιμουμ διαφορά.

Συνέρχεται, προσαρμόζεται, κρατάει υποδοχή, βγάζει άμυνες, βελτιώνει τα επιθετικά ποσοστά, ισοφαρίζει, προηγείται και πατάει γκάζι. Δεν είναι μεταμόρφωση, είναι αλλαγή στη χορδή της κιθάρας. Τρελή ροκιά. Ελληνική.

Μπορεί να μας έβγαλε το λάδι, αλλά αυτό το 3-1 σετ απέναντι στη Ρουμανία κρατάει την τρελή εθνική… ροκιά στο κόλπο της πρόκρισης στην κορυφαία 16αδα της Ευρώπης.

Μια εθνική ιστορία, ολότελα των παικτών και του σταφ. Ο τιμ μάνατζερ Γκιούρδας τραβούσε τα μαλλιά του με την επιθετική δυστοκία, ο Πρωτοψάλτης τον άκουσε και πήρε το όπλο του, ο Φράγκος έκανε μεγάλο ματς σε υποδοχή και επίθεση και κάπως έτσι όλα βρήκαν το δρόμο τους. Φιλίποφ μαέστερος της μπάντας. Ροκιά λέμε.

Η Ρουμανία λύγισε, η εθνική πέταξε και τώρα περιμένει η Πορτογαλία. Ένα ματς μακριά από τη 16αδα. Μην το πείτε στον Ανδρεόπουλο. «Εμείς τη δουλειά μας καθημερινά και θα δούμε. Κάνουμε αυτό που πρέπει» λέει ο κόουτς και οι παίκτες ακολουθούν. Στην κακή ημέρα, 3-1 τη Ρουμανία. Στην καλή;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.