Η μαγκιά του Κουλούρη!

Γκολ, δοκάρι, ασίστ και πολλές τελικές σε δυο ματς, ένας κανονικός επιθετικός μετά από χρόνια στη φαρέτρα της Τουλούζ. Ο Ισίδωρος Πρίντεζης σχολιάζει το θεαματικό μπάσιμο του Ευθύμη Κουλούρη στο γαλλικό πρωτάθλημα.

O Καζανοβά, στη λήξη του ψυχοφθόρου ματς με τη Ντιζόν, πήγε και μίλησε στον Ρενέ. Τον τερματοφύλακα. Τον κορυφαίο του αγώνα. Προφανώς θα του είπε ότι «αν δεν ήσουν εσύ, με Μπρεστ και Ντιζόν, θα είχαμε αντί για τέσσερις βαθμούς, μηδέν». Προφανώς.

Στην πρεμιέρα, ο Μπατίστ Ρενέ αποκρούει το πέναλτι του Σαρμπονιέ, για να δώσει βαθμό ο Κουλούρης στο φινάλε. Με τη Ντιζόν, ο Ρενέ απογειώνεται για να σταματήσει Ταβάρες και Ζανό, για να δώσει κάποια στιγμή την καταπληκτική ασίστ ο Κουλούρης, 1-0 ο Μακενγκό. Και τέσσερις βαθμοί σε δυο ματς. Έτσι απλά.

Πριν το ταξίδι στο Παρίσι. Εντάξει, μπορεί στην πρωτεύουσα η βιολετί ομάδα να μην περιμένει και πολλά απέναντι στην πρωταθλήτρια Παρί, αλλά την τέταρτη αγωνιστική υποδέχεται στο Μουνισιπάλ την Αμιάν. Οι βαθμοί μετρούν διπλά όταν προστίθενται απέναντι σε αντιπάλους ίδιων στόχων.

Η Τουλούζ που πονάει στην άμυνα (τραυματίες οι δυο βασικοί Σότζι και Ρόγκελ), έχει τερματοφύλακα κλάσης και επιθετικό που όταν πάρει τη μπάλα στην περιοχή ξέρει τι να την κάνει. Ο Ευθύμης Κουλούρης σε δυο ματς έχει γκολ, δοκάρι, ασίστ και μπόλικες τελικές. Βοηθάει την ομάδα με την κίνησή του, σπάει μπάλες και σκοράρει.

Η Τουλούζ, που προχθές θυμήθηκε την αναμέτρησή της με τη Λίβερπουλ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2007, έχει να τροφοδοτήσει επιθετικό που να κάνει γκολ από την εποχή που ο Ελμάντερ ταλαιπωρούσε τους Άγγλους. Δώδεκα χρόνια πριν.

Ο Μαξ-Αλέν Γκραντέλ, ο οποίος ομολόγησε δημοσίως ότι αν είχε πρόταση από μεγαλύτερη ομάδα θα είχε φύγει από τους βιολετί το καλοκαίρι, δεν τροφοδοτεί τον… εαυτό του στην κορυφή της επίθεσης όπως πέρυσι (είναι πλάγιος επιθετικός που έπαιζε στην αιχμή της επίθεσης), αλλά παίζει πλάγια με τον Ντοσεβί και τροφοδοτεί τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μαγκιά του Κουλούρη που πήγε στην Τουλούζ. Μαγκιά του που έφυγε από τη σιγουριά οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας. Μαγκιά του και το μπάσιμο στο σαμπιονά.

Με αέρα, τσαγανό και αυτοπεποίθηση. Και αποτελεσματικότητα. Ένας κανονικός επιθετικός σε μια ομάδα που ψάχνει να ξεφύγει από την εφιαλτική τελευταία πενταετία και να αναρριχηθεί στην οκτάδα. Έχουν… ευθυμήσει για τα καλά στην Τουλούζ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.