Ολυμπιακός του αεροδρομίου, Ολυμπιακός του λεωφορείου

Οι ερυθρόλευκοι εν μέσω μεταγραφικής καταιγίδας, πρέπει να βρουν το δρόμο για ένα δύσκολο "διπλό".

Τις τελευταίες ημέρες οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού έχουν επισκιάσει την αθλητική επικαιρότητα, σκορπώντας ενθουσιασμό και ανυπομονησία στους φίλους της ομάδας του Πειραιά. Παράλληλα η επιλογή της διοίκησης να διατηρήσει στο ρόστερ τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Λεονάρντο Κούτρη, κρατώντας ψηλά την τιμή τους στις προσφορές που δέχτηκε για την απόκτηση τους, δυναμώνει το ρόστερ εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για να αθροίσουμε τις κινήσεις που έστειλαν τις κάμερες στο αεροδρόμιο, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γιασίν Μπενζιά, τον Μαξ Λοβέρα και αναμέναται η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Μπρούνο Γκασπάρ. Αυτά για τον Ολυμπιακό του αεροδρομίου, καθώς ελάχιστα φώτα έπεσαν σ’ εκείνον του… λεωφορείου, που έφτασε χθες στη Λάρισα για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ (NS2HD, 19.15). 

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέβαλλε σιγή ασυρμάτου στις συζητήσεις περί κλήρωσης Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτης, δεύτερης και τρίτης θέσης στον όμιλο. Όπως είχε γίνει μετά τον θρίαμβο επί της Κράσνονταρ στο Φάληρο, που κανείς δεν μιλούσε για δεδομένη πρόκριση στου Ρέτη, έτσι και τώρα η κουβέντα από τον Πορτογάλο τεχνικό πήγε στο ματς με την ΑΕΛ. Οι “βυσσινί” απέδειξαν στο πρώτο ματς της σεζόν απέναντι στον Ατρόμητο, πως θα είναι μια από τις “ζημιάρες” ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Μαρτίνς το ξέρει αυτό και το υπογράμμισε στη συνέντευξη του στην κάμερα των καναλιών Novasports και φυσικά στην ομιλία του, στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του. 

Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μαρτίνς προχώρησε σε έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, οι οποίες είχαν αντίκτυπο στη συνοχή και την εικόνα της ομάδας. Κάτι ανάλογο δεν θα επαναληφθεί στη Λάρισα. Αφενός δεν υπάρχει ευρωπαϊκό ματς στον ορίζοντα, αφετέρου έχουν μεσολαβήσει αρκετές ημέρες από την προηγούμενη αγωνιστική υποχρέωση των “ερυθρόλευκων”, οπότε ο Μαρτίνς θα προχωρήσει μόνο στις δεδομένες αλλαγές. Η πρώτη από αυτές είναι εκείνη του Σεμέδο με τον Σισέ. Ο Πορτογάλος αμυντικός θα απουσιάσει για διάστημα 3-4 εβδομάδων και ο Σισέ θα πρέπει να βρει ρυθμό για τα δύσκολα ματς που έρχονται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά ο Γιουσούφ Ελ Αραμπί κέρδισε με το σπαθί του τη θέση στην ενδεκάδα με τρία συνεχόμενα γκολ, ενώ φυσικά ο Γκερέρο απουσιάζει εξαιτίας τραυματισμού. 

Το θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό είναι αναγκαίο στην τελευταία στροφή πριν τη διακοπή. Οι ανάσες για τους ποδοσφαιριστές που τράβηξαν όλο το ζόρι των προκριματικών και των τριών προκρίσεων είναι απαραίτητες, όμως θα προκύψουν από τη νίκη στο ματς κόντρα στην ΑΕΛ του Μιχάλη Γρηγορίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.