Πάλι από την αρχή

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την προσπάθεια που θα κάνει ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΟΦΗ για ένα νέο... ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Η εκκίνηση του Παναθηναϊκού στη Λαμία ήταν… άκυρη και η βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε ένα must win παιχνίδι έβαλε… δύσκολα στους Πράσινους. Όμως αυτός ο αγωνιστικός “μαραθώνιος” είναι ακόμα στα πρώτα μέτρα και μέχρι τη γραμμή του τερματισμού υπάρχει μπόλικος δρόμος. 

Μετά τη Λαμία και την… άτσαλη προσγείωση στην ελληνική πραγματικότητα, ο Παναθηναϊκός αναζητά μια νέα… αρχή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Δώνη έπαθε και οφείλει να δείξει στο ματς με τους Κρητικούς ότι κάτι… έμαθε από το μικρό “μάθημα” της πρώτης αγωνιστικής, αντιμετωπίζοντας με διαφορετική νοοτροπία τον ΟΦΗ. 

Άλλωστε το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν ήταν αγωνιστικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος! Οι Πράσινοι δεν έβγαλαν στο γήπεδο την ποιότητα τους, δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, ενδεχομένως αντιμετώπισαν και με λίγη υπεροψία το παιχνίδι και “μπλόκαραν” απέναντι σε μια κλειστή άμυνα. 

Το ματς με τον ΟΦΗ είναι διαφορετικό. Για αρκετούς λόγους. Και για την μεγαλύτερη ποιότητα που έχουν οι Κρητικοί στο ρόστερ τους σε σχέση με τη Λαμία, αλλά και για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο στην πρώτη αγωνιστική, δεν κλείστηκε και δεν αμύνθηκε για να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη, αλλά κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο του, έβαλε δύσκολα στους “κίτρινους” και διεκδίκησε τη νίκη στο “Κλ. Βικελίδης”. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Σταδίου. Μια ανοικτή αναμέτρηση, κάτι που μπορεί να ευνοήσει τον Παναθηναϊκό αν μείνει ψηλά και πιέσει για να κλέψει μπάλα, αν οι παίκτες του Δώνη πατήσουν περισσότερο την αντίπαλη περιοχή, γίνουν πιο τολμηροί στην τελική προσπάθεια και βρουν τις σωστές πάσες στον κενό χώρο για να δημιουργήσουν “ρήγματα” στην κρητική ομάδα. 

Το παιχνίδι είναι στα “μέτρα” του Παναθηναϊκού και οι Πράσινοι δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο, ωστόσο οι προγνώσεις, τα στατιστικά και η… φανέλα δεν παίζουν μπάλα. Όλοι κρίνονται στο γήπεδο και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, το αποτέλεσμα μετράει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.