Στα παπούτσια του Πέδρο

Τα μέτωπα του Πέδρο Μαρτίνς στο δρόμο για θετικό πρόσημο κόντρα σε Βόλο, Τότεναμ και Παναθηναϊκό.

Η εβδομάδα για τον Πέδρο Μαρτίνς έχει περισσότερες μέρες από επτά. Αυτός ο πνευματικός, προπονητικός και αγωνιστικός μεσόκυκλος ξεκίνησε από την Πέμπτη, μέρα άφιξης όλων των διεθνών στου Ρέντη και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της επόμενης Κυριακής μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

Ο Ολυμπιακός σε αυτό το διάστημα θα αντμετωπίσει τον αήττητο και με άγνοια κινδύνου Βόλο και τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ Τότεναμ μετά από τέσσερα βράδια στο Φάληρο. Την Κυριακή οι “ερυθρόλευκοι” θα επιχειρήσουν να επικρατήσουν του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που πάντα θα έχει τις ιδιαιτερότητες και τη βαρύτητα του ελληνικού κλασικού ντέρμπι, ανεξαρτήτως της δυναμικότητας των δύο αντιπάλων. 

Η ομάδα του Πειραιά πέρασε ένα αρκετά απαιτητικό και αγχωτικό διάστημα από τα μέσα Ιούνη μέχρι και τις αρχές Αυγούστου, παλεύοντας με άγνωστους αντιπάλους για την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παραδέχτηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στις χθεσινές δηλώσεις του στην κάμερα της Nova πως όλο αυτό το διάστημα το άγχος και η αδρεναλίνη περίσσευαν!

Όμως τώρα μιλάμε για τρία εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, τρεις λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις, που συνδέονται μεταξύ τους με έναν εμφανή τρόπο. Ο Ολυμπικαός δυσκολεύτηκε κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ, βάζοντας δύσκολα στον εαυτό του, καθώς δεν τελείωσε το ματς στις πολλές ευκαιρίες που είχε. Ο Βόλος του Φεράντο σκανάροντας αυτά τα δύο ματς έχει γίνει πιο σοφός και αναμένεται επικίνδυνος στο Φάληρο απόψε (21.30, NS1HD). Ο Μαρτινς όπως έδειξε στη χθεσινή προπόνηση, δεν θα προχωρήσει σε εκτεταμένες αλλαγές, όπως έκανε και κόντρα στον Αστέρα. Θα πορευτεί με τον κορμό που ξέρει τη δουλειά, ενώ είναι πολύ πιθανό να δώσει ρόλο και χρόνο συμμετοχής στα νέα αποκτήματα. Μασούρας και Τσιμίκας θα μείνουν στην εξέδρα για να μην “σκάσουν”, εν όψει της συνέχειας. 



Όπως ανέφερε ο Μαρτίνς με ξεκάθαρο τρόπο,
όσοι δεν είναι συγκεντρωμένοι απέναντι στον Βόλο, καλύτερα να μην το σκέφτονται για συμμετοχή τους στο ματς με την Τότεναμ. Το αποψινό ματς είναι πρόκριμα ενδεκάδας για το παιχνίδι με τους λονδρέζους και αυτό είναι ακόμα ένα τρικ για να κρατήσει την ενέργεια ψηλά ο Μαρτίνς και το ρόστερ του “ηλεκτρισμένο”. Ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ θα απογειώσει τις ελπίδες του Ολυμπιακού για επίτευξη των ευρωπαϊκών του στόχων. 

Εκεί ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με το βέλτιστο, σύμφωνα με τον Μαρτίνς, συνδυασμό παικτών. Λογικά θα προχωρήσει με τις επιλογές που του έφεραν τις απανωτές προσκρίσεις, με “πινελιές” Λοβέρα και Μπενζιά, όταν χρειαστεί. 

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φαντάζει… αιώνες μακριά! Για την ώρα γίνεται αρκετή δουλειά από τους αναλυτές του Ολυμπιακού και γι’ αυτό το ματς, όμως μέχρι τότε μπορούν ν’ αλλάξουν πολλά, καθώς το ποδόσφαιρο “κοιμάται” αγκαλιά με τους αστάθμητους παράγοντες. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ την αποκλειστική συνέντευξη του Λοενάρντο Κούτρη στη NOVA. Τι λέει για το “κόψιμο” από την ευρωπαϊκή λίστα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.