Γιατί πρέπει να… περάσει ο Παναθηναϊκός από το “Κλ. Βικελίδης”

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το απαιτητικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη και το "πρέπει" που μπήκε νωρίς στο ποδοσφαιρικό λεξιλόγιο του Τριφυλλιού.

Καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάτι για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης”. Ούτε τελικός είναι το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ούτε θα δώσει κάποιο τρόπαιο στον Παναθηναϊκό μια ενδεχόμενη νίκη. Τρεις βαθμοί παίζονται στο γήπεδο, όπως σε κάθε ματς και δεν μπορεί μια αναμέτρηση και ιδιαίτερα στην τρίτη αγωνιστική να αποκτά τη μορφή… τελικού. 

Όμως το παιχνίδι με τους “κίτρινους” είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι, κουβαλά μεγάλη ιστορία και αποκτά λίγη περισσότερη σημασία για το Τριφύλλι εξαιτίας της κάκιστης εκκίνησης στο πρωτάθλημα. Οι προβληματικές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια με τη Λαμία και τον ΟΦΗ και το “ναυάγιο” στο ματς με τους Κρητικούς προκάλεσαν αρκετό θόρυβο και ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό. Αν και ο… μαραθώνιος του πρωταθλήματος είναι ακόμα στα πρώτα μέτρα, ο Δώνης και οι παίκτες του έγραψαν με τα λάθη τους τη λέξη “πρέπει” δίπλα σε κάθε παιχνίδι που ακολουθεί στο αγωνιστικό τους πρόγραμμα και πρόσθεσαν έξτρα πίεση στους εαυτούς τους. 

Αυτό το “πρέπει” υπάρχει στο ματς με τον Άρη. Ο Παναθηναϊκός “πρέπει” να αντιδράσει. Ο Παναθηναϊκός “πρέπει” να δείξει ότι έμαθε από τα λάθη του. Ο Παναθηναϊκός “πρέπει” να βγάλει στο γήπεδο την πραγματική του εικόνα και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Γιατί ήδη έχει χαθεί σημαντικό βαθμολογικό έδαφος, γιατί ο δείκτης ψυχολογίας είναι στα… τάρταρα, γιατί ο κόσμος χρειάζεται μια αγωνιστική… φιτιλιά για να ανάψει και πάλι η φλόγα της ελπίδας, γιατί ακολουθεί το σπουδαιότερο ματς στη σεζόν απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο. 

Ουδείς γνωρίζει αν αυτή η αρνητική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις πρώτες εβδομάδες της αγωνιστικής χρονιάς θα λειτουργήσει σαν… βαρίδι για τους Πράσινους ή σαν ξυπνητήρι. Εδώ θα φανεί το “μέταλλο” της ομάδας και η δυναμική της ποδοσφαιρικής προσωπικότητας των Πράσινων. Είτε θα αφεθούν και θα συνεχίσουν την κατρακύλα, είτε θα βγάλουν στο γήπεδο τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό και θα γυρίσουν τον… διακόπτη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.