Ο λάθος αντίπαλος… τη λάθος στιγμή

Δεν είναι ένα... ήταν πολλά αυτά που είχε να αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος για να αποκλείσει την Λέγκια Βαρσοβίας και τελικά δικαίως δεν τα κατάφερε. Ο Ηλίας Βλάχος αναλύει τα δεδομένα της μονομαχίας με τους Πολωνούς!

Δεν είναι ένα… ήταν πολλά αυτά που είχε να αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος για να αποκλείσει την Λέγκια Βαρσοβίας και τελικά δικαίως δεν τα κατάφερε. Ο Ηλίας Βλάχος αναλύει τα δεδομένα της μονομαχίας με τους Πολωνούς!

Πρώτον ο Ατρόμητος μετά από δύο χρόνια έχει νέο προπονητή και αυτή η προσαρμογή θέλει χρόνο!

Δεύτερον στην ενδεκάδα υπήρχαν έξι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Από τους “παλιούς” βασικούς μπορείς να πεις μόνο Μέγερι, Μάντσον, Ρισβάνη!

Τρίτον η Λέγκια δεν δέχεται εύκολα γκολ! Στο ματς με τον Ατρόμητο κράτησε το μηδέν για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι σε πρωτάθλημα και Ευρώπη ενώ στο Europa League σε έξι παιχνίδια δεν έχει δεχτεί γκολ φέτος. 

Τέταρτον για τους Πολωνούς επέστρεψε σε αυτό το παιχνίδι ο Καφού… η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας και με διαφορά ο αρχηγός και καλύτερος παίκτης… και φάνηκε!

Σε όλα αυτά τα δεδομένα του Ατρομήτου μπορούμε να βάλουμε και πολλά ίσως! Ίσως αν έπαιζε ο Ούμπιδες… ίσως αν έμπαινε το δοκάρι του Ρόσα… ίσως, ίσως, ίσως!

Ο προπονητής πάντα ξέρει καλύτερα και ο Γιάννης Αναστασίου σίγουρα έχει απάντηση γιατί ξέρει όλα τα δεδομένα των παικτών του. 

Αυτό που μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο Ατρόμητος βρήκε μπροστά του μια ομάδα που δουλεύει καλά αμυντικά και δεν μπορούσε τη δεδομένη χρονική στιγμή να της δημιουργήσει πρόβλημα. 

Η μεσαία γραμμή έχασε όλες τις μάχες καθώς το τρέξιμο του Μάντσον και του Χαρίση ήταν καλό για το αμυντικό κομμάτι αλλά όχι αρκετό για να βοηθηθεί η ομάδα επιθετικά. 

Ο Βέλλιος δεν τροφοδοτήθηκε! Οι μπακ σπάνια βρήκαν χώρους και λόγο να περάσουν το κέντρο και όσο περνούσε η ώρα η Λέγκια Βαρσοβίας έπαιρνε την πρόκριση στα χέρια της. 

Ο Καφού έκανε την διαφορά! Ο Γκβίλια τελείωσε το ματς με το 0-2! 

Τουλάχιστον φέτος ο Ατρόμητος προσέφερε. Ο απολογισμός λέει δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Καλή συγκομιδή.

Η συνέχεια δεν μπορεί να μην είναι καλύτερη. Το υλικό υπάρχει και αυτό που μοιάζει να χρειάζεται τον περισσότερο χρόνο είναι η άμυνα. Σε σχέση με την περσινή βασική τετράδα, που έδινε τρομερή σιγουριά στην υπόλοιπη ομάδα, μόνο ένας ήταν στο γήπεδο, ο Ρισβάνης.

Με το δέσιμο στα μετόπισθεν θα βρεθεί η σιγουριά για να γίνουν τα υπόλοιπα μέσο-επιθετικά. Ο χρόνος είναι βοηθός απλά η Λέγκια ήταν ο λάθος αντίπαλος… τη λάθος στιγμή!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.