Να εξαντλήσει τις πιθανότητες

Πιθανότητες για την ανατροπή με την Τραμπζονσπόρ υπάρχουν. Λίγες αλλά υπάρχουν. Και η ΑΕΚ οφείλει για την ιστορία της να τις εξαντλήσει.
Δημοσίευση: 29/08/2019 - 01:18
Το βαρύ σκορ του πρώτου αγώνα δεν επιτρέπει στην ΑΕΚ να κάνει και πολλά όνειρα πρόκρισης στη ρεβανς με την Τραμπζονσπόρ. Όσο όμως υπάρχουν πιθανότητες οι παίκτες της Ένωσης οφείλουν για την ιστορία του συλλόγου, τον κόσμο τους και κυρίως για τους εαυτούς τους να τις εξαντλήσουν. 

Σίγουρα δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να ανατραπεί το 1-3 του πρώτου αγώνα. Υπάρχουν όμως και από τη στιγμή που μιλάμε για ποδόσφαιρο και μπάλα όλα μπορούν να συμβούν. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πίστη για την ανατροπή και φυσικά διαθέτουν και την ποιότητα για να τα καταφέρουν. 

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι η ΑΕΚ θα αποχαιρετήσει το βράδυ της Πέμπτης το βράδυ. Ακόμα και έτσι όμως πρέπει να το κάνει με το κεφάλι ψηλά. 

O Νίκος Κωστένογλου, ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Νίκος Παναγιωτάρας και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου δεν έχουν προλάβει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το μεγάλο πρόβλημα, αυτό της φυσικής κατάστασης. Φρόντισαν όμως σε αυτό το διάστημα των τριών ημερών να αλλάξουν την διάθεση των παικτών της ομάδας και να γίνουν πιο χαρούμενοι. 

Σε ότι έχει να κάνει με την τακτική ο Κωστένογλου αποφάσισε να καθοδηγήσει την ομάδα με τριάδα στην άμυνα, η οποία τόσο έχει πληγώσει την ΑΕΚ σε αυτά τα παιχνίδια. “Θέλει στρατηγική και πειθαρχία το πλάνο μας εάν θέλουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση” είπε ο τεχνικός της Ένωσης, η οποία θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να πάρει αυτή το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. 

Επαναλαμβάνω, oι πιθανότητες είναι με το μέρος των Τούρκων. Όσο όμως υπάρχουν η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να τις εξαντλήσει. Αν το κάνουν αυτό οι παίκτες της τότε μόνο κερδισμένοι θα έχουν βγει σε αυτό το νέο ξεκίνημα που επιχειρούν άπαντες στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο”.